Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Σκόπελος | Σεμινάριο για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

με Αυτόματo Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED, ERC) 

Επιμορφωτικό ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στον "Ορφέα" από το «ΕΠΙ-ΖΩ - ΛΕΣΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΒΟΛΟΥ» σε συνεργασία με τον "Φάρο Σκοπέλου".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα ενημερωθούν και θα εκπαιδευτούν στην ΚΑΡΠΑ, μαθαίνοντας για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε, όταν κάποιος χάσει τις αισθήσεις του, αλλά και τη θέση των χεριών μας στο στήθος του και του ρυθμού των πιέσεων.
- ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ
- ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
- ΠΝΙΓΜΟΝΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
Η Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν την σημερινή κοινωνία ανά το Παγκόσμιο. Θεωρείται ότι είναι η κυριότερη αιτία θανάτου μετά την ηλικία των 40. Υπολογίζεται ότι 10% των περιστατικών που προσβάλλονται από Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή είναι άτομα κάτω των 40 χρονών…
Αιφνίδια Καρδιακή Ανακοπή θεωρείται η ξαφνική απροσδόκητη απώλεια της αντλιτικής ικανότητας της καρδιάς, με αποτέλεσμα το θύμα να έχει απώλεια αναπνοής και αισθήσεων. Περίπου τα 2/3 των περιπτώσεων Αιφνίδιας Καρδιακής Ανακοπής οφείλονται σε απινιδώσιμους ρυθμούς δηλαδή η καρδιά  μπορεί να επαναλειτουργήσει φυσιολογικά μετά από έγκαιρη χορήγηση ηλεκτροσόκ (απινίδωση) με τη χρήση απινιδωτή, ενώ το υπόλοιπο 1/3 των περιπτώσεων οφείλεται σε μη απινιδώσιμους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.