Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Σύσκεψη για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τους καρπούς της μεταμνημονιακής «κανονικότητας», για την οποία πανηγυρίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γεύονται ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι στη Σκόπελο, με τη δραματική υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας. 
Στη χρόνια υποστελέχωση, τις ελλείψεις  σε αναλώσιμα, τα σοβαρά προβλήματα του κτιρίου ήρθε να προστεθεί η αποχώρηση της Παιδιάτρου και η μετακίνηση του χειριστή του Ακτινολογικού,  βάζοντας τη λειτουργία του στην «Εντατική» με προφανείς κινδύνους για τη Δημόσια Υγεία, τους κατοίκους και τους εργαζομένους  σ΄ αυτό.

Το Σωματείο μας, μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, καλεί τους Συλλόγους, φορείς, συσπειρώσεις εργαζομένων, γυναικών, συνταξιούχων, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται σε σύσκεψη τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου.

ΤΟ Δ.Σ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.