Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Βόλος | Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργοστάσιο SRF

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καλεί όλους τους πολίτες την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου  στις 6.00 μμ, να παρευρεθούν στο δημαρχείο Βόλου, όπου θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου στο οποίο περιλαμβάνεται η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF (SOLID RECOVERED FUEL).

Ενώ δηλαδή η δημοτική αρχή τάχθηκε ενάντια στην καύση σκουπιδιών σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο, μετά από την έντονη παρουσία και πίεση των πολιτών, εμμένει στην πρόθεσή του να δεματοποιεί τα σκουπίδια μας και να τα στέλνει στην ΑΓΕΤ-Lafarge για καύση σπαταλώντας 41 εκατ. ευρώ αντί να τα διαθέσει για την ορθολογική διαχείρισή τους. 

Οφείλουμε να αντιδράσουμε στο γεγονός ότι, ενώ οι πολίτες είπαν ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ στην κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF στο συλλαλητήριο στις 5 Μαϊου, η δημοτική αρχή κωφεύει και συνεχίζει εμμονικά στην ίδια κατεύθυνση, αγνοώντας το κοινό καλό και τη δημόσια υγεία των πολιτών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ:

Εκφόρτωση με περιβαλλοντικές παραβάσεις από την ΑΓΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.