Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα στις 6.30 μ.μ. η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας | Θα είμαστε εκεί;

Είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου υπολειτουργεί και το γεγονός είναι εδώ και καιρό θέμα συζήτησης, αλλά και εκδήλωση ανησυχίας από πολλούς Σκοπελίτες. 
Φτάνει όμως μόνο να το συζητάμε και να ανησυχούμε; Η απάντηση είναι όχι και γι’ αυτό κάτι πρέπει να γίνει, αρχής γενομένης από σήμερα 24 Οκτωβρίου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν σωματεία και φορείς στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας…

Θα είμαστε εκεί για ένα ξεκίνημα κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, για να μπει ένα τέλος στην άθλια κατάσταση στην “Υγεία” στο νησί ή θα το συζητάμε στο καφενείο, όταν το πρόβλημα μας ακουμπήσει;

Για όσους ακόμα το σκέφτονται να σας θυμίσω το SOS που εξέπεμψε ο διευθυντής Γιώργος Τριανταφύλου το 2014 (σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα) ο οποίος τόνιζε: «το πρόβλημα είναι οξύ, μπορεί να χαθεί ζωή… Υπάρχουν βάρδιες που υπάρχει μία μόνο καθαρίστρια ή ένας μόνο οδηγός μαζί με τον γιατρό. Έχω σκεφθεί πολλές φορές να καταθέσω μήνυση στον Εισαγγελέα… οι βάρδιες δεν βγαίνουν…» (κλικ)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν λίγες ημέρες το Κ.Υ. του νησιού επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Απ. Νάνο, για να πληροφορηθεί από “πρώτο χέρι” την κατάσταση που επικρατεί στον Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και σε συζήτηση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναφέρθηκε ότι πλέον «η μετάβαση ασθενούς στο Κ.Υ. μπορεί να είναι επισφαλής..!»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών - ΟΓΕ Σκοπέλου στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.