Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Σκόπελος | Δεν θα διενεργείται αποκομιδή απορριμμάτων κάθε Τετάρτη και Κυριακή σε όλους τους οικισμούς

Από το Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι από τις 10 Οκτωβρίου 2018 κάθε Τετάρτη και Κυριακή δεν θα διενεργείται αποκομιδή απορριμμάτων σε όλους τους οικισμούς του νησιού.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι να τηρήσουν το σύνηθες πρόγραμμα αποκομιδής της Υπηρεσίας Καθαριότητας (Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή -Σάββατο), αποφεύγοντας την τοποθέτηση απορριμμάτων εκτός των κάδων, ιδιαίτερα τις ημέρες που προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων –οικοπέδων και αγροτεμαχίων– που έχουν μέτωπο σε οδούς από τις οποίες διέρχεται το απορριμματοφόρο (ιδιαίτερα στις περιοχές του Κάμπου, από τον Αγιο Ρηγινάκη έως το Φούρνο Κοχύλη και στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Σταφύλου) να περιορίσουν άμεσα την προεξέχουσα βλάστηση, διότι προκαλούνται ζημιές στα οχήματα, η αποκατάσταση των οποίων  επιβαρύνει  όλους τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.