Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Το Κέντρο Υγείας ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκιάθου

Θετική στο αίτημα του Α.Ο. Σκιάθου για την Ιατρική Κάλυψη των εντός έδρας αγώνων είναι η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, κατόπιν έγγραφου αιτήματος της διοίκησης της ομάδας.
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με σχετικό έγγραφο που κοινοποίησε το Κ.Υ. Σκιάθου προς τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Τσότσο γνωστοποιήθηκαν τα παρακάτω: «Μετά από επεξεργασία του αιτήματός σας και παρά την γνωστή υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου και προκειμένου η ομάδα της Σκιάθου να έχει τη δυνατότητα αφενός να αγωνίζεται εντός έδρας, αφετέρου να αγωνίζονται με ασφάλεια οι αθλητές της τοπικής και της φιλοξενούμενης ομάδας, θα καλύψουμε με ιδίες δυνάμεις σε ιατρικό προσωπικό τους αγώνες.

Επιπλέον σε συνεννόηση με την βάση του ΕΚΑΒ Σκιάθου, πέραν του Ιατρού θα είναι διαθέσιμο το Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας με το πιστοποιημένο πλήρωμά του. 
Καλή Αγωνιστική περίοδο.»


Κατόπιν του παραπάνω εγγράφου η Διοίκηση της ομάδας οφείλει να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Κ.Υ Σκιάθου κ. Ριζοδήμο και το προσωπικό του για την διάθεση προσφοράς στην ομάδα μας και τον Αθλητισμό.