Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζει στον πάγκο του Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ ο Γιώργος Καλιακούδας

• To Skiathos Palace Μέγας Χορηγός του ΑΟ Σκιάθου
• Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντού
Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου κ. Γιώργου Τσότσου με τον Προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου και των Ακαδημιών κ. Γιώργου Καλιακούδα.

Ο δεύτερος ενημέρωσε τη νέα διοίκηση για τα προβλήματα, οργανωτικά κυρίως που υπάρχουν ενώ ανέλυσε και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθου καθώς και τα μέλη της Διοίκησης δεσμεύτηκαν προς την τεχνική ηγεσία πως θα σταθούν στο πλάι τους και πως αν και η περίοδος που ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας, είναι δύσκολη θα κάνουν ότι είναι ανθρώπινα δυνατό  για να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του τμήματος.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για της συνέχεια της συνεργασίας τους με σκοπό και στόχο την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

To Skiathos Palace Μέγας Χορηγός του ΑΟ Σκιάθου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των επιχειρηματιών στην πρόσκληση που έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ για την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του.

Οι αδερφοί Δερβένη με το Skiathos Palace ήταν αυτοί που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν δυναμικό παρόν καλύπτοντας τις μετακινήσεις της ομάδας και δίνοντας μία μεγάλη οικονομική ανάσα στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σε όλη την ομάδα. 

Η Διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου εύχεται αυτή η άμεση ανταπόκριση των αδερφών Δερβένη να βρει ανάλογους μιμητές για να σταθεί η ομάδα εκεί που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία της Α’ ΕΠΣΘ.


Συγχρόνως το Δ.Σ. καλεί τους επιχειρηματίες από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο να συμβάλλουν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια γνωρίζοντας βέβαια την δύσκολη χρονική περίοδο που βρίσκονται οι ίδιοι

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντού

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Α.Ο Σκιάθου κ. Γιώργος Τσότσος επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του πρώην Γενικού Αρχηγού της Ομάδας μας  από την εποχή της ιδρύσεως του, Δημήτρη Κοντού,  καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.