Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή 11 Οκτώβρη για το πολύπαθο Κέντρο Υγείας Σκόπέλου

Πέρασε ένας περίπου χρόνος (24 Οκτ. 2018) από τη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για την δραματική κατάσταση, τόσο από πλευράς στελέχωσης, όσο και κτιριακών υποδομών και εξοπλισμού, του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και ο εμπαιγμός συνεχίζεται, μαζί με την απαξίωση της μοναδικής μονάδας δημόσιας Υγείας στο νησί μας, σαν αποτέλεσμα της πολιτικής των προηγούμενων  κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τη δράση μας, είχαμε αναγκάσει τον τέως διοικητή της 5ης ΥΠΕ να επισκεφθεί το Κ.Υ., αλλά και το Υπουργείο Υγείας, έστω και προεκλογικά, να στείλει κλιμάκιο μηχανικών για επείγουσα μελέτη, που... χάθηκε στο δρόμο!

Επειδή καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε στις κυβερνήσεις και τα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου, καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς της Σκοπέλου (συλλόγους εργαζόμενων, αυτοαπασχολουμένων, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, επιτροπές αγώνα κλπ) σε ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή 11 Οκτώβρη, στις 8μμ, στην έδρα του σωματείου, για να αποφασίσουμε την οργάνωση της πάλης μας για ένα Κέντρο Υγείας πλήρως στελεχωμένο και για άμεση αποκατάσταση όλων των υποδομών του.

Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου
Οκτώβρης 2019
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (ΚΛΙΚ):

Ψήφισμα της Συγκέντρωσης της 24-10-18 στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου