Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Sporades Marine Service | Στην παρουσίαση της νέας γενιάς κινητήρων Mercury ο Χαράλαμπος Στιβαχτής

"Με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε τα δεδομένα – We are the game changer», η εταιρία μπαίνει και φέτος δυναμικά στη νέα σεζόν και είναι έτοιμη να αλλάξει το «παιχνίδι» στον χώρο της θαλάσσιας αναψυχής μέσα από ομαδικό πνεύμα, νέες προτάσεις και καμπάνιες, δίνοντας παράλληλα έναν φρέσκο αέρα στην γενικότερη εικόνα της"
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Δικτύου Συνεργατών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort, στο Λουτράκι Κορινθίας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με δοκιμές στην θάλασσα.

Σύσσωμη και πλήρως προετοιμασμένη ομάδα της εταιρίας, υποδέχθηκε 140 συνέδρους από το Δίκτυο Συνεργατών της.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι οι κ.κ. Emanuele Pagani - (Director Distributor Europe), Tom Ringhs – (Marketing Manager EMEA) & Angelique Defays – (Sales Administrator) από την Brunswick Marine EMEA, που τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο.

Το τριήμερο είχε τα πάντα, παρουσιάσεις, ομιλίες, δοκιμές στην θάλασσα, πάρτι αλλά και αναπάντεχες αποκαλύψεις αφού τον πολυαναμενόμενο κινητήρα, αποκάλυψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Λάμπρος Φισφής, καταξιωμένος stand-up comedian. Αιφνιδίασε τους πάντες με την σκηνοθετημένη εισβολή του στην κεντρική ομιλία του κ. Ζώη Ευσταθίου και τράβηξε την κουρτίνα που κάλυπτε τον ολοκαίνουργιο MERCURY 450R.

Οι δοκιμές των κινητήρων V6, V8 & 450R στην θάλασσα την Κυριακή, καθώς και των 115 & 150 ProXs απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές και κέρδισαν τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τις κορυφαίες επιδόσεις των κινητήρων Mercury και έζησαν από κοντά μια Go Boldly εμπειρία!

- LASER 499 | 1 x MERCURY F150 PROXS

- COMPASS 165 CC | 1 x MERCURY F115 PROXS

- SEAQUEST 10 OPEN | 2 x MERCURY F225 V6

- TOPLINE CORSAIRE 33 | 2 x MERCURY VERADO 300 V8

- TECHNOHULL 38GS | 2 x MERCURY VERADO 300 V8

- TECHNOHULL SEADNA 999 | 2 x MERCURY 450R V8SC
Με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε τα δεδομένα – We are the game changer», η εταιρία μπαίνει και φέτος δυναμικά στη νέα σεζόν και είναι έτοιμη να αλλάξει το «παιχνίδι» στον χώρο της θαλάσσιας αναψυχής μέσα από ομαδικό πνεύμα, νέες προτάσεις και καμπάνιες, δίνοντας παράλληλα έναν φρέσκο αέρα στην γενικότερη εικόνα της.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του δικτύου της για την συμμετοχή τους, τα ναυπηγεία και τους αντιπροσώπους τους για την διάθεση των σκαφών, την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Wyndham Loutraki Poseidon Resort, την εταιρία Original Senses για την οργάνωση και διαχείριση της εκδήλωσης και τέλος το ανθρώπινο δυναμικό της, που υποστήριξε με σθένος και καλή διάθεση όλη αυτή την προσπάθεια και συντέλεσε στο άρτιο αποτέλεσμα.











ΣΤΙΒΑΧΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
SPORADES MARINE SERVICE
Tηλ. 2424024468 - 6945263023