Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Εντυπωσιάζει ο απολογισμός Δράσης της Τουριστικής Επιτροπής Αλοννήσου

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους ο εκτενής απολογισμός των δράσεων Τουριστικής προβολής του Δήμου Αλοννήσου, όπως παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Προηγήθηκε σύντομη ομιλία του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη, ο οποίος μίλησε για τη συντονισμένη δράση του Δήμου Αλοννήσου σε εύρος πεδίων με στόχο την ανάπτυξη του νησιού συνδυάζοντας έργα υποδομής, την δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων, αλλά και την υλοποίηση σύγχρονων μεθόδων προβολής.

Οι δράσεις της περιόδου 2018-2019 είναι:
Οργανωμένες εκθεσιακές συμμετοχές, παρουσιάσεις του προορισμού σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, πρωτότυπες συνέργειες, πληθώρα ταξιδιών γνωριμίας στην Αλόννησο και δεκάδες αφιερώματα σε διεθνή ΜΜΕ όπως Vanity Fair, Marie Claire καθώς και σε κορυφαίους ομίλους ενημέρωσης στην Ελλάδα, ήταν μερικά μόνο από τα συστατικά στοιχεία του πολύπλευρου προγράμματος.

«Αν και μικρός νησιωτικός Δήμος, αντιμετωπίζουμε με όραμα και σύστημα τις προκλήσεις, δίνοντας πολλές φορές το παράδειγμα όπως στον τομέα της Τουριστικής προβολής. Τα εγκωμιαστικά σχόλια που αποσπάσαμε για το έργο του Δήμου και σε αυτόν τον τομέα από έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς της διαμονής, σίτισης και πρακτόρευσης αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και το ισχυρότερο κίνητρο να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και ενέργεια», δήλωσε στο τέλος της παρουσίασης ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ Βαφίνης. 

Μετά τον απολογισμό ακολούθησε πλάνο με προτάσεις και εισηγήσεις για δράσεις προβολής το νέο έτος, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα και τις καταιγιστικές δυσάρεστες εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον κλάδο του Τουρισμού, ενώ η εποικοδομητική αυτή παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις, ανταλλαγές απόψεων και παρατηρήσεις από το κοινό που συμμετείχε και που στη πλειοψηφία του αποτελούνταν από επαγγελματίες, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους τοπικών φορέων.