Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Το "Steki" του Rigas Hotel άνοιξε με αφεψήματα, ποιοτικό καφέ και παραδοσιακά εδέσματα

Το "Steki" του Rigas Hotel στη Χώρα Σκοπέλου άνοιξε ξανά, για να αποτελέσει ένα από τα  αγαπημένα σημεία συνάντησης τόσο για τους ντόπιους του νησιού, όσο και για τους ξένους  επισκέπτες. Ένας ανακαινισμένος και καλαίσθητος χώρος που στεγάζεται εδώ και ένα  χρόνο στο Rigas Hotel και συνδυάζει προσεκτικά προετοιμασμένα αφεψήματα, ποιοτικό καφέ και παραδοσιακά εδέσματα.

Αποτελώντας το μόνο οργανωμένο Tea & Coffee Room στη  Σκόπελο, το Στέκι σάς προσκαλεί σε μία γευστική περιήγηση στον ευωδιαστό κόσμο των ροφημάτων, από  αρωματικά  φυτά  και βότανα.  Μπορεί  κάνεις  να  επιλέξει  από  το  μενού  με  τα  22  βότανα και είδη τσαγιού, καθώς και  μια πληθώρα επιλογών από σνακ και χειροποίητων  παραδοσιακών γλυκών,  να απολαύσει έναν ποιοτικό, μυρωδάτο καφέ στους  άνετους  καναπέδες δίπλα στην ξυλόσομπα, να συζητήσει με την παρέα του ή να διαβάσει ένα βιβλίο,  νιώθοντας σαν στο σπίτι του.

Επιπλέον, το Στέκι αποτελεί κατάλληλο μέρος και για τους μικρούς μας φίλους καθώς
μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες παίζοντας, διαβάζοντας ή ζωγραφίζοντας.

Κατά καιρούς, στο Στέκι διοργανώνονται εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς, καθιστώντας  τον έναν ιδανικό χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Έχει φιλοξενήσει δωρεάν εκθέσεις ζωγραφικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Είτε περάσετε για ένα φλιτζάνι καφέ και τοπική μαρμελάδα δαμάσκηνου, είτε για να δοκιμάσετε κάποιο από τα ιδιαίτερα αφεψήματα βοτάνων, είτε για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα με την παρέα σας, ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία, όπως εξάλλου δηλώνει και το μότο μας “Spyrou Skopelos Experience” που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. 

Κάνετε και φέτος «Το Στέκι» το δικό σας στέκι!

Το "Steki" είναι ανοιχτό καθημερινά, όλη την ημέρα. 
Για κρατήσεις και εκδηλώσεις καλέστε μας στο 24240  22618.