Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Προβολή της Σκοπέλου από το κανάλι ITV και την εκπομπή «Greek Islands»

Η κα  Κατερίνα Μπετσάνη ντύνει την παρουσιάστρια Julia Bradbury
με την σκοπελίτικη Νυφική Φορεσιά ή αλλιώς Μόρκο.
Τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη Σκόπελο για λογαριασμό του αγγλικού καναλιού ITV, από τη συχνότητα του οποίου η Julia Bradbury παρουσιάζει την εκπομπή «Greek Islands», μέσα από την οποία ταξιδεύει και επισκέπτεται διάφορα νησιά, καταγράφει την παράδοση, την ιστορία και τα αξιοθέατα τους, με σκοπό να τα προβάλει στο αγγλικό τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, παρακινώντας τούς τηλεθεατές να τα ανακαλύψουν ταξιδεύοντας σε αυτούς τους τουριστικούς προορισμούς.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Σκόπελο, επισκέφτηκαν πολλές περιοχές του νησιού μας και στις 29 Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήσεως, τους δόθηκε άδεια κινηματογράφησης και πραγματοποίησαν τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στους χώρους του Αρχοντικού Βακράτσα, προβάλλοντας την τοπική παραδοσιακή ενδυμασία μας.

Στο Αρχοντικό Βακράτσα μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο, παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Μαρία Σάββα και  κα Μαρία Σοφικίτου, η κα Κατερίνα Μπετσάνη και η υπάλληλος του Μουσείου κα Ουρανία Λιθαδιώτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής βιντεοσκοπήθηκε να ντύνεται από την κα  Μπετσάνη με την σκοπελίτικη Νυφική Φορεσιά ή αλλιώς Μόρκο.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής Julia Bradbury μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του αγγλικού καναλιού ITV επισκέφτηκε την Γλώσσα, όπου παρακολούθησε από κοντά και συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Σταφυλιού (Στάφυλοφεστ 2019) που διοργάνωσε το Ίδρυμα Σποράδες.

Η παραπάνω τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή έχει μεγάλη θεαματικότητα και αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία τουριστικής προβολής της Σκοπέλου.