Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Αγροτικός Συνεταιρισμός | Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για την εξόφληση της συνεταιριστικής μερίδας

Η 31η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Σκοπέλου, είναι η  καταληκτική  ημερομηνία εξόφλησης της συνεταιριστικής μερίδας από τα μη τακτοποιημένα ταμειακά μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Μετά από αυτή την ημερομηνία ξεκινήσει η διαδικασία οριστικής διαγραφής των μελών του, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Για όσα από τα μέλη θελήσουν να τακτοποιήσουν την συνεταιριστική τους μερίδα μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2019, θα πρέπει να καταβάλουν το υπόλοιπο του ποσού. Δυνατότητα καταβολής, γίνεται και μέσω της τραπεζικής κατάθεσης του ποσού των 353 ευρώ, στον λογαριασμό του Συνεταιρισμού που είναι ο εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR8001711000006100040030014

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπέλου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου του στην θέση "Δρακοντόσχισμα", την Πέμπτη 31η Οκτωβρίου 2019.

Το εργοστάσιο θα παραμείνει ανοικτό για όσο διάστημα διαρκέσει η συλλογή ελαιών.
Σημειώνεται, ότι από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα για τους παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας, η  πιστοποίηση βιολογικής έκθλιψης του ελαιολάδου τους. Επίσης για όσους θέλουν, είναι δυνατή η έκθλιψη του ελαιολάδου τους να γίνεται με διαδικασία ψυχρής έκθλιψης. Και για τις δύο ως άνωθεν περιπτώσεις, θα προηγείται συνεννόηση με τους υπεύθυνος λειτουργίας του εργοστασίου, για την ημέρα και ώρα που δύναται να προσφερθούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Το ύψος του εκθλιπτικού δικαιώματος είναι 8 λεπτά ανά κιλό ελαιόκαρπου, για όλους τους παραγωγούς του νησιού της Σκοπέλου.

Ευχόμαστε καλή ελαιοκομική περίοδο!

Δ.Σ. Α.Σ. Σκοπέλου

Τηλ. επικοινωνίας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό: 2424022278 - 6944333688

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ξεκινάει το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου