Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Α.Ο. Σκοπέλου | Με 4(!) κόκκινες και ένα φύλλο αγώνα που ζεματάει..!

Άκρως επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα Α.Ε. Μακρινίτσα - Α.Ο. Σκοπέλου 2-0, ο οποίος έγινε το Σάββατο στο Βασδέκειο και σύμφωνα με τα όσα γράφει ο διαιτητής κ. Ευαγγελιάς στη 2η σελίδα, κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία πολλών αγωνιστικών 3 βασικοί ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου, ενώ μία αγωνιστική θα απουσιάσει ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος δέχθηκε (1+1 κίτρινη) και αυτός κόκκινη.

Η δικαιολογία ότι «μας εκνεύρισε ο ρέφερι με τα σφυρίγματα και τις λάθος υποδείξεις του» δεν πολυστέκει, γιατί  τέτοιες συμπεριφορές είναι “βούτυρο στο ψωμί” κάποιων, που ίσως να θέλουν την ομάδα του νησιού στο περιθώριο και όχι πρωταγωνίστρια στη μεγάλη κατηγορία…

Η ομάδα, τις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πιθανόν να κληθεί να αγωνιστεί έχοντας στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές 16-17 ετών και ίσως να μην πάρει μέρος στα πολυπόθητα playoffs, ακυρώνοντας έτσι μια υπερπροσπάθεια που γίνεται από παίκτες, προπονητή και διοίκηση, αλλά και από φιλάθλους, που ενισχύουν την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούν στη δύσκολη πορεία της.

Συγγνώμη

«Ζητάμε συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό για τις όποιες συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών μας.  Με μεγάλη μας λύπη δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για τους διαιτητές…» είπαν στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» οι Γενικοί Αρχηγοί της ομάδας Μανώλης Βλαχάκης και Θωμάς Λεμονής, εκφράζοντας τη γνώμη όλου του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.