Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου.


Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, από τις 16:00 έως 19:00, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου.

Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Σχολείο λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασιας λόγω  covid 19 (χρήση μάσκας,αποστάσεις) 

Δικαίωμα ψήφου καθώς και υποβολής υποψηφιότητας έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, οι γονείς και κηδεμόνες που είναι μέλη του συλλόγου και απαραίτητα είναι οικονομικά ενήμεροι (δηλ. έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους για το σχολικό έτος 2020-2021).

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα μέχρι και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στην Γραμματέα του Συλλογου κα Κατερίνα Προβιά, στο τηλ 6994555010.

Η ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων & κηδεμόνων στην εκλογική διαδικασία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.