Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ογδόντα χρόνια «Ακταίον»

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Ο παππούς του Πρόδρομου και του Στέλιου Καθηνιώτη άφησε «φεύγοντας» την ευχή του στα εγγόνια του και ένα ιστορικό μαγαζί, το «ΑΚΤΑΙΟΝ» στην παραλία Σκοπέλου, δουλεύοντας σαν εστιατόριο από το 1932, φέτος ανακαινίστηκε και πέρασε στα χέρια τους. Πως να μην είναι ευλογημένο κάτω από τη σκέπη του παππού Πρόδρομου και πως να μην πάει καλά με την όρεξη και τη φαντασία της νέας γενιάς, το νέο μεζεδοπωλείο της παραλίας της Σκοπέλου...
Πλήρως ανακαινισμένο, συνδυάζοντας απλότητα, παράδοση και πολυτέλεια, στελεχωμένο από έμπειρους σεφ και ανάλογο σέρβις, ευελπιστεί να κάνει τη διαφορά στις γαστριμαργικές απολαύσεις, ντόπιων και ξένων επισκεπτών και να κρατήσει την κορυφή στην ποιότητα του καλού φαγητού.
  Δώρο από το γειτονικό «Αρμολόι»
για «καλές δουλειές»
Την Παρασκευή στις 2 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ. o Στέλιος και ο Πρόδρομος σας καλούν στα εγκαίνια του νέου Ακταίον, να απολαύσετε τις γεύσεις του δίπλα στη θαλάσσια αύρα της παραλίας της Σκοπέλου.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ1 Ιουλίου 2010 στις 10:14 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΓΙΝΕ ΕΣΤΙΑΤΟΝΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟ 1956-57 ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΣΗ ΠΟΘ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΖΙΛ ΝΤΑΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ 17 ΔΡΑΧΜΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ 1956 ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΙ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΤΑΛΗ, ΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο μαγαζί, ήμασταν μέχρι εχθές εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.