Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Διεργασίες για υποψήφιο Δήμαρχο

• Το Σάββατο στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» θα πραγματοποιηθεί «κλειστή» συνάντηση του ΠΑΣΟΚ Σκοπέλου για να αποφασίσουν για υποψήφιο δήμαρχο. Μετά θα γίνει πιο πλατιά συγκέντρωση όπου θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση.
• Απορρίπτουν στελέχη της τοπικής οργάνωσης περίπτωση συνεργασίας με τον νυν δήμαρχο, μετά από την ουτοπική -όπως την χαρακτηρίζουν- πρόταση του κ. Χρ. Βασιλούδη για κοινό ψηφοδέλτιο από όλους τους πολιτικούς χώρους σε ισότιμη βάση.
• Το γράφω γιατί είναι καλό! Την Πέμπτη, μου λέει φίλος του blog, σε πανηγύρι, θα ανακοινωθεί ο εκλεκτός του τοπικού ΠΑΣΟΚ που θα διεκδικήσει την δημαρχία.
Οι  Άγιοι Ανάργυροι που ήταν γιατροί στο επάγγελμα και παρείχαν ιάσεις σε όλους όσους είχαν ανάγκη, ας βάλουν το χέρι τους!

17 σχόλια:

  1. @6.55 μ.μ.
    Απαράδεκτο σχόλιο. Έλλειψη χιούμορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατών να αναρτήσατε το σχόλιο και να κάνετε κρητική στον εαυτό σας !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Απαράδεκτο σχόλιο. Έλλειψη χιούμορ...» Είναι απάντηση για κάποιο σχόλιο που απορρίφθηκε στις 6.55 μ.μ. Δεν αναφέρεται στην ανάρτηση. Άλλο σχόλιο, άλλο ανάρτηση. Πάντως μια κριτική στον εαυτό μας ποτέ δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oλοι στο πανηγύρι με σημαίες, με σημαίες με σημαίες και με ταμπούρλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .........στο Π.Α.Σ.Ο.Κ. Σκοπέλου υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να ελέγξουν το πολιτικό σκηνικό βάζοντας μπροστά άλλους προστάτιδες των Δημοτικών Εκλογών .
    Ότι κάποιοι σύντροφοι συνεργάζονται με δεξιόστροφες τάσεις και ότι κάτι δεν πάει καλά....
    Ότι υπάρχει αναφορά στην Ιπποκράτους και θα εκπλαγούν πολλοί .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι υπάρχει αναφορά στην Ιπποκράτους.Αυτό τι σημαίνει;Θα τους κόψουν το μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ πόλωση στο Π.Α.Σ.Ο.Κ. Σκοπέλου βλέπω. Λυπάμαι αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι στην Ιπποκράτους αντιμετωπίζουν τις υποψηφιότητες μη δεσμευτικά. Και λυπάμαι που αντιμετωπίζετε την Ιπποκράτους ως τιμωρό. Μάλλον δεν είστε πραγματικός σύντροφος αλλά απλά περαστικός από το χώρο. Όσο για τις απειλές... ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσάς γιατί σας καίει Υποψήφιος είστε ή ανήκετε σε κάποια αγέλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μην δείχνετε μικρότητα. Μην προσπαθείτε όμως να τρομοκρατήσετε τους υποψηφίους τα στελέχη και τους ψηφοφόρους με το τι θα γίνει δήθεν από την Ιπποκράτους. Δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε μετά από το πανηγύρι ακούστηκε τίποτα ούτε και σήμερα ανάρτησε κανένα νεώτερο από το Blog.
    Πολύ σιγή βρε παιδιά;Λέτε να έχουν κρυμμένο κανένα Ασσο στο μανήκι τους;
    Γιατί από τα ονόματα που ακούγονται δεν βλέπω φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μηπως ειναι καμια εκπληξη απο αλλου οπως ειχε αναφερει πριν μερικες βδομαδες αναγνωστης του blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όνειρα θερινής νυκτός! Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί με τη δεξιά. Οι Σκοπέλίτες θα «μαυρίσουν» με την ψήφο τους τους «αριστερούς συνεργάτες» των δεξιών ψηφοδελτίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαστε στο 2010, τα κομματικα και παραταξιακα ειδωλα καταρρεουν, τα προγραμματα και οι εξαγγελιες των κομματων ειναι μονο λογια, οι πολιτικες που ακολουθουνται ειναι οι πλεον στραγγαλιστικες για τον απλο λαο και καποιοι επιμενουν να διαχωριζουν τους ανθρωπους σε πρασινους, γαλαζιους, κοικκινους, κεντρωους, δεξιους και αριστερους. Τα προβληματα ειναι τα ιδια για ολους και πολυχρωμα. Μην προσπαθειτε να χωρισετε τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ 7:21 Μ.Μ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ - ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει εμεις να υποδειξουμε τον αυτοπροσδιορισμό των αλλων. Επισης η πορεια, οι πραξεις και τα λογια του καθενος αποτελουν και την αποδειξη αν αυτος μας δουλευει ή οχι. Για μενα προσωπικα μετραει η προσωπικοτητα ,η ικανοτητα και η αξιοσυνη των ανθρωπων. Δεν τους χωριζω αναλογα με τις πολιτικες τους πεποιθησεις. Ασε που με τα οσα συμβαινουν στην κεντρικη πολιτικη σκηνη αποδεικνυεται οτι ειναι πολυτελεια ο κομματικος-πολιτικος διαχωρισμος μεταξυ των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο;
    Από Κυριακή σε Κυριακή το πάνε.
    Γιατί αυτή η μυστικότητα;Που ψάχνουν να τον βρουν;Ανοικτή συγκέντρωση δεν έγινε.
    Με ποιές διεργασίες έγινε η αναζήτηση των ανθρώπων που θέλουν να ηγηθούν του ψηφοδελτίου;
    Ενα πρέπει να καταλάβουν ότι ΠΑΣΟΚ στο νησί δεν είναι μόνο πέντε άνθρωποι που ξέρουμε τόσα χρόνια ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.
    ΠΑΣΟΚ στο νησί είναι οι ψηφοφόροι και μόνο αυτοί και έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη.
    Για ποια διαφάνεια μιλάμε,για ποιά αλλαγή πορείας.Δεν ντρεπόμαστε λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.