Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Όταν φθάνει ο «Πήγασος»

Συχνό -σχεδόν καθημερινό- φαινόμενο στην παραλία της Σκοπέλου. Οι εικόνες με το μποτιλιάρισμα θυμίζουν την Σταδίου... Την ευθύνη για την αστυνόμευση της παραλίας δεν γνωρίζουμε αν την έχει η αστυνομία ή η δημοτική αστυνομία. Η λύση του προβλήματος μας ενδιαφέρει γιατί οι πελάτες των παραλιακών καταστημάτων (εστιατόρια - καφετέριες) δεν έχουν καμμία διάθεση να βλέπουν λαμαρίνες αυτοκινήτων, να ενοχλούνται με τα κορναρίσματα και να αναπνέουν καυσαέριο...

2 σχόλια:

  1. η αστυνομια δεν μπορει μια ωρα πριν η μιση ωρα να εχει απομακρινει τα αυτοκινητα κ τα μηχανακια που βρισκονται στο λιμανι..πρεπει την ωρα που εχει ερθει το καραβι...κ κατεβενουν τα αυτοκινητα κ γινετε μποτιλιαρισμα λες κ ειμαστε στην ομονοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου λέτε τώρα αφού οι ίδιοι οι καταστηματάρχες δεν ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους και παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μπροστά στα μαγαζιά τους, θα ενδιαφερθεί ο άλλος κόσμος.Η κατάσταση στην παραλία είναι απαράδεκτη και ξεκινάει από της 7 η ώρα το πρωί.
    Ολοι οι ασυνήδητοι κλείνουν σχεδόν και τις δύο πλευρές του δρόμου και αυτό το κάνουν οι ντόπιοι δίνοντας το καλό παράδειγμα.Και όταν τους γράφουν οι αρχές ενίσταται και από πάνω.
    Και κατά τα άλλα φταίει ο Δήμος και η έλλειψη αστυνόμευσης.
    Σταματήστε πια να στρουθοκαμηλίζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.