Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πέταλα ή ερπύστριες;

Μια χαρά έκαναν τη δουλειά τους τα μουλάρια. Όσοι ήθελαν να επισκευάσουν σπίτια στον παραδοσιακό οικισμό της Σκοπέλου φόρτωναν τα υλικά τους στα συμπαθή τετράποδα τα οποία ανέβαιναν υπομονετικά τα πολλά σκαλοπάτια μέχρι να φθάσουν στον προορισμό τους. 
Στη διαδρομή μάλιστα, αισθάνονταν αυτά και οι ιδιοκτήτες τους σαν αστέρες του Χόλιγουντ γιατί όποιος τουρίστας τα συναντούσε τα απαθανάτιζε με τον φωτογραφικό φακό του.
Τον τελευταίο καιρό πολλοί, για ευκολία λένε, προτιμούν τα  ερπυστριοφόρα που με τον θόρυβο που κάνουν διαταράσσουν τη γαλήνη του όμορφου οικισμού αλλά και καταστρέφουν τα παραδοσιακά σκαλοπάτια ενός χωριού που θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο ωραίο, όπως το γειτονικό παλιό χωριό της Αλοννήσου ή ακόμα και του πιο μακρινού Μόλυβου της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.