Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Πυρετός συσκέψεων και συζητήσεων...

Τέσσερις διαδοχικές συσκέψεις, από αύριο μέχρι και την Τρίτη αργά το βράδυ, θα έχει η Συντονιστική Επιτροπή Σκοπέλου του ΠΑΣΟΚ με αντίστοιχους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν προταθεί να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί περίπου σε 10 ημέρες.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Σκοπέλου λένε ότι θα γίνει μια πλατιά συνέλευση από την οποία θα προκύψει το όνομα του υποψήφιου. Στόχος είναι, εκτός από τις ικανότητες που θα έχει αυτός που τελικά θα επιλεγεί, να μπορεί να συσπειρώσει και πλατύτερα τμήματα του ψηφοφόρων.
Καλή επιλογή...

2 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΣΟΚΟΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ λοιπόν και ας μην ξεχνάμε πως αυτός που θα επιλεγεί αξιοκρατικά, και στη συνέχεια οι υποψήφιοι σύμβουλοι που θα συνθέσουν την ομάδα του θα πρέπει να διαθέτουν:
    - Το ήθος για να διαχειριστούν με δημοκρατικότητα, εντιμότητα και διαφάνεια τις τοπικές μας υποθέσεις.
    - Τη γνώση για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν αποτελεσματικά λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τόσα χρόνια το νησί μας.
    - Τη δυνατότητα να κινητοποιήσουν όλες τις θετικές δυνάμεις του τόπου μας.
    Εύχομαι να αναδειχθούν οι καλύτεροι. Ας κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε. Ας
    γυρίσουμε σελίδα και ας πούμε όχι σε άλλη μια χαμένη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.