Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Aρόδου ο «Αχιλλέας»


Πάνω από μισή ώρα στάθηκε αρόδου το πλοίο «Αχιλλέας»,το οποίο σήμερα έκανε το πρώτο του δρομολόγιο Κύμη - Αλόννησος - Σκόπελος, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες του. Αιτία το «Εξπρές Πήγασος» το οποίο δεν μπορεί να μπει στο λιμάνι της Σκοπέλου και όταν επιβιβάζει - αποβιβάζει κλείνει την μπούκα του λιμανιού. Την ίδια τύχη είχε -αλλά για λιγότερη ώρα- το speed cat 1.
Είχαμε ακούσει από επίσημα χείλη ότι θα γίνει μελέτη και εργασίες στο λιμάνι έγκαιρα, για να μπορεί το «Πήγασος» να μπαίνει μέσα. Τί έγινε με αυτή την υπόθεση;

3 σχόλια:

  1. και μια που μιλάμε για προβλήματα..πώς προβλέπεται να λυθεί το θέμα σύνδεσης Θεσσαλονίκης Σκοπέλου;;καλά, δεν ντρεπόμαστε λίγο;;ένα λιμάνι σαν της Θεσσαλονίκης να μην έχει ούτε την απαραίτητη επικοινωνία με Σποράδες!!!ένα βήμα παρακάτω!!!

    κανονικά θα 'πρεπε ολόχρονα να υπάρχει αξιοπρεπής συγκοινωνία-αντι γι αυτό, παίζεται το αν και το τι κ α ι για το καλοκαίρι.!!!!

    έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια μελέτες και χρήματα πολλά για ένα λιμάνι που ποτέ δεν σχεδιάστηκε για να δεχετε πλοία ούτε καν των 125 μ για να μην πούμε για μεγαλύτερα. Πέρα ότι θέλει εκβαθυνση έφτιαξαν ένα λιμάνι με τι χρονικό ορίζοντα ;;; Ειναι επικίνδυνη θέση προσδεσης , ο Καπετανιος ήρωας , επιβάτες εκτεθειμένοι αν κοπεί κάποιο σχοινί, χώρος ανεπαρκής για να κατεβάσει φορτηγά ,ο ήλιος να καεί και να ταλαιπωρει τους αμοιρους ταξιδιώτες , μια παραλία κομφούζιο όταν περνούν τα αυτοκίνητα μπροστά Απο τα μαγαζιά , ταλαιπωρειται Κοσμος και οι αρμόδιοι δεν έχουν φροντίσει ποτέ η πύλη εισόδου και εξόδου του νησιού να εξυπηρετεί με ασφάλεια τα πλοία της γραμμής , αν αυτό γίνεται όλο το καλοκαίρι μιλάμε για υποβάθμιση του νησιού και για όλα αυτά φταίνε όσοι έκαναν το έργο η όσοι δεν ολοκληρώνουν τόσο σημαντικά έργα . Πριν γίνει κάποιο ατύχημα ελπίζω να δοθεί λύση και το ΠΛΟΙΟ να πιάνει στο μέσα λιμάνι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν. ακόμη συζητάτε για τα αυτονότητα. πάρτε την τύχη στα χέρια σας και σταματήστε να μεμψιμοιρείτε.έρχονται δύσκολοι καιροί.εσείς σαν κάτοικοι αυτού του τόπου ποιους εκλέγατε όλα τα χρόνια για να σας βγάλουν απ το αδιέξοδο? τί μπόρεσαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για το καλό σας? τίποτα λέω εγώ.αφού η αυτοδιοίκηση φάνηκε αντάξια των προσδοκιών σας.αλλάξτε, συνέλθετε, βγείτε από τα μικροσυμφεροντά σας. δουλέψετε για το καλό του νησιού σας. Να κερδίσετε την χαμένη αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.