Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Λαθραία πριμαντόνα στο Πιπέρι

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της λαθρεμπορίας τσιγάρων, χθες το βράδυ, σε συντονισμένη επιχείρηση, κατόπιν αξιοποίησης διαθέσιμων πληροφοριών, εντοπίστηκε το Φ/Γ πλοίο «PRIMADONA» σημαίας Τανζανίας, ύποπτο για συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες,  το οποίο εκινείτο στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πιπέρι, βορειανατολικά της Αλοννήσου.

Πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. από Σκόπελο,  προσέγγισε και ακινητοποίησε το πλοίο, που είχε πλήρωμα έξι (06) αλλοδαπούς Ναυτικούς και του οποίου ο Πλοίαρχός του ανέφερε ότι είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Στη συνέχεια ένα δεύτερο πλωτό περιπολικό Λ.Σ. από Βόλο κατέφθασε στην περιοχή και προσωπικό του Λιμεναρχείου πραγματοποίησε έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι το Φ/Γ «PRIMADONA» μετέφερε σημαντικό φορτίο λαθραίων τσιγάρων.
Το πλοίο οδηγήθηκε στο λιμάνι του Βόλου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια στις 13.00, σήμερα και ακολούθησε καταμέτρηση, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Βόλου, κατά την οποία εντοπίσθηκαν 932.206 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 2.811.323,27 ευρώ.
Ύστερα από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που ενημερώθηκε σχετικά, το Κεντρικό Λιμεναρχείο προέβη στη σύλληψη του πληρώματος, που θα προσαχθεί αύριο στις 10.00, ενώ επίσης κατασχέθηκαν το πλοίο και το παράνομο φορτίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.