Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Eυχαριστούν τον Δήμο Σκοπέλου

Ο διοικητής, οι αξιωματικοί και το προσωπικό του πυροσβεστικού κλιμακίου Σκοπέλου, αισθάνονται την ανάγκη, να ευχαριστήσουν τον Δήμο Σκοπέλου και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Βασιλούδη Χρήστο, τον αντιδήμαρχο κ. Πατσή Γεώργιο, όπως και όλο το δημοτικό συμβούλιο, για την μέχρι τώρα ανεκτίμητη βοήθεια που έχουν προσφέρει προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικής πυροπροστασίας του νησιού, καθώς και την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης του υπηρετούντος προσωπικού.
O Προϊστάμενος   Κλιμακίου  
Αυγουλέας  Ε. Μιχαήλ
Επιπυραγός

8 σχόλια:

  1. Tα κορμοδέματα ακόμη τα φτιάχνετε στον Αγνώντα. Ήμουν νιος και γέρασα. Προς τι οι ευχαριστίες? Να ευλογείτε τα γένια σας αναμεταξύ σας? Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι φίλοι πυροσβέστες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την προστασία της Σκοπέλου. Δημοσιεύω αυτό το σχόλιο γιατί κάποιοι χρωστάνε -πάντως όχι οι πυροσβέστες- μια απάντηση για τα κορμοδέματα του Αγνώντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτον η φωτια στον Αγνωντα εγινε το 2008 μεσα σε 2 χρονια ποτε προλαβε και γερασε ο αναγνωστης οι ενεργειες εγιναν απο το δασαρχειο αλλα δεν υπαρχουν χρηματα οι ευχαριστιες ειναι για την αριστη συνεργασια του Δημου με την Πυροσβεστικη και για ολη την σταση τις Δημοτικης Αρχης για το φυσικο περιβαλλον και οχι για αλλο σκοπο.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήματα δεν υπάρχουν και δε θα υπάρξουν. Αφήστε τη φύση να θεραπεύσει τις πληγές που της προκαλέσαμε. Ας είμαστε πιο προσέκτικοι στο μέλλον. Για το συγκεκριμένο καμενο δάσος ο μόνος ανθρωπογενής κίνδυνος ειναι η παράνομη βόσκηση. Τα νεκρά δενδρα που δεν μας αρέσει η όψη τους θα παραμείνουν για λίγα χρόνια ακόμη όρθια για να μας θυμιζουν την ανθρώπινη ανοησία και τις υποχρεώσεις μας προς το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν χτύπα ξύλο αρπάξουμε καμιά φωτιά να πάνε οι (εθελοντές) των κυρίων να την «πολεμήσουν» και να φυλάνε καραούλι στης κορφές όταν δίνει τριάρια...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο λογικη! Παντα φταινε οι αλλοι και ποτε η Δημοτικη Αρχη Σκοπελου.Τωρα φταιει το Δασαρχειο. Μεταφερουμε τις ευθυνες σε αλλους και δε μας νοιαζει. Αλλη μια αποδειξη κακης δημοσιοϋπαλληλικης νοοτροπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειπε κανεις οτι φταιει το Δασαρχειο απλα δεν υπαρχουν χρηματα και θα γινει φυσικη αναγεννηση στο δασος. Απλα για σενα πρεπει να φταιει καποιος και τωρα σε βολευει να φταιει ο δημος..............Αυτη ειναι η δικη σου κακη νοοτροπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ οτι ακουσα ο κ. Νακος ειχε ερθει μετα την πυρκαγια με επιτελειο στο νησι και υποσχεθηκε 1.000.000 Ευρω οσο ειχε κυρηχτει σε κατασταση εκτακτου αναγκης το νησι. Αυτη η κατασταση κρατησε για μηνες και μπορουσαν να εκταμιευτουν χρηματα. Αρα παλι κανεις δεν ευθυνεται? Δεν ακουστηκε τοτε οτι δεν υπηρχαν χρηματα. Βεβαια ολες οι ενεργειες επρεπε να ειχαν γινει πριν 2 χρονια. Παλι κανεις δεν ευθυνεται? Μα κανενας υπευθυνος τελοσπαντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.