Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Όταν το όνειρο συναντά...

…την καλοκαιρινή μουσική μαγεία!
ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

Μία νέα ιδέα, πρωτοποριακή και δημιουργική, έρχεται να προστεθεί στις επαγγελματικές δραστηριότητες του νησιού μας με φόντο την πολιτιστική και καλλιτεχνική παράδοση του νησιού.
Η DISCO ISLAND είναι μία νεοσύστατη εταιρεία προώθησης και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Δημιουργήθηκε στις 14 Απριλίου 2010 στη Σκόπελο με ιδρυτή και ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Καστάνη, ένα νέο παιδί με όρεξη, σχέδια, όνειρα και αγάπη για το τόπο του, με την επιθυμία να συμβάλλει ενεργά στην πολιτιστική αναβάθμηση της Σκοπέλου και της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Σποράδων. Στόχος είναι η όλη αυτή πολιτιστική δραστηριότητα να γίνει θεσμός για τη Σκόπελο.
Για το φετινό καλοκαίρι η "DISCO ISLAND" έχει προγραμματίσει μία σειρά μουσικών εκδηλώσεων που θα καλύψουν τη χρονική περίοδο από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα μέσα του Αυγούστου περιλαμβάνοντας τέσσερις μουσικές συναυλίες και μία παιδική θεατρική παράσταση.
Η πρώτη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου με τον πάντα επαναστατικό Μίλτο Πασχαλίδη.
Στις 2 Αυγούστου η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Γαργαλιστής" με αφηγητή τον Αντώνη Καφετζόπουλο.
Στις 7 Αυγούστου ένα μουσικό υπερθέαμα με την ανατολίτικη φωνή της Γλυκερίας, την παθιασμένη ψυχή και φωνή της Μελίνας Ασλανίδου και τον ταλαντούχο Γιώργο Λιανό.
Στις 10 Αυγούστου ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται να μας ταξιδέψει με τη μουσική, τους στοίχους και την ιδιαίτερη φωνή του στα μονοπάτια της "Πριγκιπέσσας" του.
Στις 14 Αυγούστου οι "Locomondo" με μία ρέγκε διάθεση και κουλτούρα μαζί με τους ανερχόμενους "Lexicon Project".
'Ολοι οι καλλιτέχνες θα κοσμίσουν με τις μαγικές φωνές τους τις καλοκαιρινές βραδιές μας υπό το φως του φεγγαριού που θα φωτίζει το καταγάλανο νησί της Σκοπέλου. Μία καλοκαιρινή υπόσχεση - πρόταση για διασκέδαση, ψυχαγωγία και γλυκές στιγμές!
Η εταιρεία "DISCO ISLAND" ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σκοπέλου και τη Δ.Ε.Π.Α.Σ. για την ευγενική παραχώρηση του Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου. Επίσης ευχαριστεί πολύ όλους όσους συνέβαλαν και θα συμβάλλουν στο εγχείρημα αυτό. Τέλος ευχαριστεί όλους εσάς εκ των προτέρων για την υποστήρηξη στην προσπάθεια αυτή.

10 σχόλια:

  1. Μόνο ένα μεγάλο μπράβο, με τέτοιες κινήσεις το νησί μας πραγματικά θα ανέβει. Ότι ακριβώς χρειαζόταν και έλειπε από τη Σκόπελο. Και πάλι μπράβο για τη διοργάνωση τόσο σημαντικών εκδηλώσεων και πρέπει πραγματικά όλοι μας να τις στηρίξουμε!
    Ηλίας Λαφαζάνης/Σκόπελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΡΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΤ....ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ...ΕΥΓΕ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δημοτική Αρχή αδρανεί και καλά κάνει.Αυτό είναι μια συμβουλή και για την επόμενη που θα ακολουθήσει,ο Δήμος και εννοώ όλους μας, πληρώνει μέχρι σήμερα τα σπασμένα αυτών των εκδηλώσεων.
    Μπράβο στο παιδί,καλή επιτυχία.Και μαζική συμμετοχή για να πετύχουν, γιατί εδώ δεν υπάρχει το γλύψιμο για δωρεάν εισητηρία με αντάλλαγμα μια παλιοψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφήστε την πολιτική, αγκαλιάστε την προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΤ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΕΙΧΕ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο για την πρωτοβουλία... Έτσι είναι, όχι μόνο γκρίνια... Θέλει και δουλειά... Και φρέσκιες ιδέες... Δε θέλω να πέσω πάλι στο γνωστό "να η Σκόπελος...τί έκανε η Σκιάθος;", απλώς γιατί για το συγκεκριμένο θέμα αυτή τη φορά έκανε κι η Σκιάθος... Και ουκ ολίγα, πρέπει να πω... Τόσο από πλευράς γυμνασίου-λυκείου-σχολικής βιβλιοθήκης (που αποδείχτηκε πολιτιστική όαση για το νησί) όσο κι από πλευράς μαγαζιών-αυτή τη στιγμή η Σκιαθούλα η καημένη έχει πάνω από 3 μουσικές σκηνές! (Μόνο για έντεχνο τραγούδι...Γιατί αν συμπεριλάβουμε και τις σκηνές τύπου...Τζούλιας...πάμε σε 5-6!Καλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα-αλισβερίσι να γίνεται...) Ο καθένας λοιπόν όπως μπορεί προσφέρει-κερδίζοντας κι ο ίδιος... Και μεις-τουλάχιστον-ακούμε και λίγη μουσική...
    Παρασκευή Κουτούμπα
    Σκιάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε όχι και ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ να γίνει συναυλία
    έκανε μια πολύ σημαντική προσπάθεια ο ΝΙΚΟΣ πέρισυ με την συναυλία του Gordon Haskell παρέα με Robbie McIntosh και Marek Podkowa αλλά οι Σκοπελίτες αγρόν ηγόρασαν!
    ευτυχώς που ήταν και οι ξένοι και δεν γιναμε ρεζίλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια πραγματικά πολύ όμαρφη πρωτοβουλία. Να πάρουμε μια ανάσα, να ταξιδέψουμε, να νοιώσουμε λιγάκι μαγικά και..."τώρα που γρήγορα νυχτώνει σαν παραμύθι θα στο πω ότι αγαπάς δεν τελειώνει κι εγώ ακόμα σ' αγαπώ"...
    Μπράβο Παναγιώτη! Μόνο γι' αυτό το καλοκαίρι μας στη Σκόπελο θα 'ναι όνειρο!!!
    Αγγελάκι(ενίοτε ευτυχισμένο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Locomondo..!! Teleia..!!! <3
    Mpravo The Best Summer.. ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.