Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Διερευνητικές(;) επαφές

Την Σ.Ε.  Σκοπέλου του ΠΑΣΟΚ κάλεσε σε συνάντηση ο Δήμαρχος  Σκοπέλου. Τελικά -όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές μας- ο κ. Βασιλούδης συναντήθηκε με τον Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης κ. Δ. Κοχύλη. Άγνωστο παραμένει τί είπαν οι δύο άνδρες, που κατέληξαν, αν κατέληξαν και αν ο δήμαρχος θα έχει διερευνητικές συναντήσεις και με άλλες ομάδες, χώρους, τάσεις του νησιού.
Εν τω μεταξύ οι πληροφορίες που φθάνουν στην εφημερίδα λένε ότι υπάρχει δυσκολία εξεύρεσης δυνατών ονομάτων για τα ψηφοδέλτια που θέλουν να καταρτίσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Μερικοί υποψήφιοι σύμβουλοι βρίσκονται με το αριστερό πόδι στον έναν υποψήφιο και με  δεξί στον άλλο, περιμένοντας να δουν ονόματα και ρεύμα για την τελική απόφαση.

6 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο Κ.ΚΟΧΥΛΗΣ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
    ΑΝΩΝΥΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ στη Σκόπελο θα έχει ανακοινώσει τον υποψήφιό του. Μετά θα αρχίσει η μάχη της κατάρτισης «καλού» ψηφοδέλτιου. «Θα δώσουμε μεγάλη προσοχή ώστε να αποφύγουμε τους κωλοτούμπηδες» μας έλεγε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΛΕΝΕ «ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τοπική του ΠΑΣΟΚ Σκοπέλου παίζει έναν άχαρο ρόλο. Επειδή και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ένας δυνατός υποψήφιος από τον χώρο αυτό ούτε και χρήζουν κοινής αποδοχής α τα ονόματα που φέρονται πως είναι ακόμη σε διαβούλευση έφτασε και σε σημείο ενώ ξέρουν ότι είμαστε άκρως δυσαρεστημένοι με την ήδη υπάρχουσα τοπική αρχή και "δεν τους θέλουμε" να διαπραγματεύεται εάν τελικά δεν κατεβάσουν υποψήφιο του κόματος να δουν αν θα στηρίξουν τους νυν υπογείως. Οιμέ, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι. Ακόμη αυτό να διαπιστώσουμε εμείς οι καθαροί ψηφοφόροι του κόματος και να μας αποστρέψουν πλήρως από την παράταξη. Ίσως αυτό να συμβαίνει μόνο στη Σκόπελο ως πρωτοφανές γεγονός σε ένα κόμμα εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eχω ανακατευτεί θα κάνω εμετό. Βοήθειαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά τα ωά φίλε/η 12:24 μ.μ. Πάρε και μια σακούλα μη λερώσεις το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.