Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

8 γαλάζιες σημαίες η Σκιάθος

Δεύτερη σε γαλάζιες σημαίες στις ακτές της η Ελλάδα μεταξύ 41 χωρών από όλο τον κόσμο. Σε όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν 421 ακτές.
Η Σκιάθος συνεχίζοντας την παράδοση βραβεύτηκε και φέτος με 8 γαλάζιες σημαίες: Κουκουναριές, Καναπίτσα, Μεγάλη Άμμος, Αχλαδιές, Τρούλος, Βρομόλιμνος, Αγ. Παρασκευή/Πλατανιάς, Βασιλιάς.
Η "Γαλάζια Σημαία" είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό, ίσως, περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο, και απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. 
Δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή ποιότητα των νερών κολύμβησης. Πρέπει να τηρούνται τα 29 συνολικά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου. 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ !!!
    Με τέτοιες καταπληκτικές παραλίες, μόνο καλά θα είναι τα μπάνια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ2 Ιουνίου 2010 στις 11:15 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω κάτι, και αν γνωρίσει κάποιος να μου απαντήσει.Τα 29 συνολικά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου φρόντισε ο Δήμος Σκιάθου να πληρούνται στις παραλίες ή οι ιδιώτες που τις εκμεταλλεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.