Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Οι αθλητές απέσπασαν το χειροκρότημα

Κοινή διαπίστωση όσων βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου ήταν  ότι  οι αθλητές του taekwondo του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου με προπονητή τον Κώστα Καλαντζή χρόνο με το χρόνο γίνονται καλύτεροι και αρτιότεροι παρουσιάζοντας αξιόλογο θέαμα.
Γι΄αυτό στο τέλος των εξετάσεων για την απόκτηση ζωνών απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών και τα συγχαρητήρια του εκπαιδευτή Γιώργου Παπατόλια 5 dan ITF,  ο οποίος εξήρε την σπουδαία δουλειά που κάνει στη Σκόπελο ο εκπαιδευτής Κ. Καλαντζής, αλλά και οι γονείς που συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο στα παιδιά τους.
Σημαντική στιγμή από τις εξετάσεις των παιδιών, που τα πήγαν πολύ καλά, η απόκτηση μαύρης ζώνης 1 dan από την Ανδρομάχη Νικολάου, την Ευαγγελία Καλαντζή και τον Χρυσόστομο Νικολάου.
Συγχαρητήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.