Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Άγιος Κωνσταντίνος - Σποράδες 7 ώρες!

Με τον «Πήγασο» προωθήθηκαν για τα νησιά μας
οι 215 επιβάτες του speedcat 1
Ξεκίνησαν στις 10 το πρωί από Άγιο Κωνσταντίνο για Βόρειες Σποράδες οι 215 επιβάτες του SpeedCat 1, όταν λίγο μετά, το ταχύπλοο εμφάνισε βλάβη στην δεξιά μηχανή και ακινητοποιήθηκε στα Λιχαδονήσια.
Τελικά, επέστρεψε στον Άγιο Κωνσταντίνο, απ’ όπου οι επιβάτες του επιβιβάσθηκαν στο « Εξπρές Πήγασος» το οποίο αναχωρούσε 12.30 και έφθασαν στην Σκόπελο 17.05 και στην Αλόννησο 35 λεπτά αργότερα...

2 σχόλια:

  1. Και να ήταν μόνο αυτό καλά θα ήταν... Οι κύριοι από την εταιρία/πρακτορεία δεν μπήκαν καν στον κόπο να ειδοποιήσουν όλους όσους είχαν εισιτήρια επιστροφής με το Speed Cat 1 από Σποράδες για Αγ. Κωνσταντίνο!

    Συγκεκριμένα η αδελφή μου ήταν να φύγει σήμερα το μεσημέρι από Σκόπελο για Αγ. Κωνσταντίνο γιατί είχε και καπάκι άλλο ταξίδι από Αθήνα, και ευτυχώς που μάθαμε από φίλη μας στο νησί για την ακύρωση δρομολογίων, η οποία επίσης θα ταξίδευε με το ίδιο ταχύπλοο και η οποία ευτυχώς ειδοποιήθηκε έγκαιρα.

    Μια χαρά ξέρουν να αυξάνουν τις τιμές στα εισιτήρια κλπ, αλλά η στοιχειώδης υπευθυνότητα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βλάπτει.

    Δηλαδή θα πρέπει 1-2-3 μέρες πριν το ταξίδι μας να αρχίζουμε να ρωτάμε αν το πλοίο είναι εντάξει για να είμαστε βέβαιοι ότι θα ταξιδέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κλασικά... Μονοπώλια θέλετε;;; Τότε αφήστε πίσω την ποιότητα υπηρεσιών. Δεν μας έχει και καμιά υποχρέωση η Hellenic Seaways!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.