Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μάθε παιδί μου γράμματα..!

Ένω το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα κτυπήσει σε δύο περίπου εβδομάδες, τα κενά σε δασκάλους και καθηγητές ξεπερνούν τον αριθμό των 20.000.
Οι συγχωνεύσεις τμημάτων ακόμη και με 30 μαθητές ανά τμήμα, τα άδεια ταμεία και η αδυναμία της Πολιτείας να παρέμβει άμεσα για να επιλύσει τα προβλήματα συνθέτουν την εικόνα της Εκπαίδευσης.
Η υπουργός, σε μία προκλητική δήλωσή της για γονείς και μαθητές, μας προειδοποιεί για «μια δύσκολη σχολική χρονιά!

2 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω: θα έχει άραγε τα κότσια η αγέρωχη κυρία υπουργός να βάλει χέρι στους "εκπαιδευτικούς" που παίζουν Farmville στα γραφεία των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απολαμβάνοντας ολόκληρους μισθούς ΚΑΙ τα μόρια των θέσεων ανά την Ελλάδα που (υποτίθεται) ότι "υπηρετούν"; μόνο και μόνο επειδή κάθε τέσσερα χρόνια ξεπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε κείνον που τους "βίδωσε" μόνιμα στην καρέκλα;;;
    Ερωτώ, θα έχει τα κότσια να τους "ξεβιδώσει";;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, καλέ μη! μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες κι έρχονται εκλογές! θα πουν ότι είστε βαλτοί!

    σοβαρά τώρα, έχουμε να πούμε πολλά για το θέμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς δε θα είναι ευχάριστα, λίγη υπομονή!

    ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.