Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια του Νομάρχη στους επιτυχόντες

Με αφορμή την ανακοίνωση σήμερα των αποτελεσμάτων των βάσεων για τις σχολές προτίμησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να συγχαρώ, αλλά και να δώσω τις θερμότερες ευχές μου για πρόοδο στους επιτυχόντες μαθητές της Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας τον κόπο τους και συμμεριζόμενος τις προσδοκίες τους για το μέλλον. 
Σήμερα ξεκινά και συμβολικά...
αλλά και ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, με δικαιώματα και υποχρεώσεις, ισχυρές προσδοκίες για το μέλλον και δημιουργικές αναζητήσεις. Ταυτόχρονα, η νέα γενιά της Θεσσαλίας, που από σήμερα εμπλουτίζει το φοιτητικό δυναμικό της χώρας μας, δημιουργεί σε όλους μας την ελπίδα για μια νέα προοπτική προόδου και ευημερίας, που θα βασίζεται στον ανθρώπινο πλούτο του τόπου μας και θα γεννά νέες ελπίδες για την Περιφερειακή μας ολοκλήρωση μέσα από την ουσιαστική ανάπτυξη της επιστήμης, της έρευνας και της τεχνολογίας. 
Οι πρωτιές και οι βαθμοί εισαγωγής των μαθητών των τεσσάρων Νομών της Θεσσαλίας στα τριτοβάθμια ιδρύματα αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης στα σχολεία μας και επιβραβεύουν τους κόπους των μαθητών μας. 
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στις οικογένειες των μαθητών, που τους συμπαραστάθηκαν όσο μπορούσαν στην προσπάθεια αυτή,  περιβάλλοντάς τους με αγάπη και εμπιστοσύνη.
 Συγχαρητήρια ακόμη και στους καθηγητές όλων των σχολείων για τη δουλειά τους. Οι επιτυχίες των μαθητών μας, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στις δικές τους προσπάθειες, στην αφοσίωση και το μεράκι τους. 
Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτές τις εξετάσεις, υπενθυμίζοντάς τους, πως οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ,   οι δρόμοι της ζωής τους είναι ανοιχτοί,  γεμάτοι νέες προκλήσεις, ενδιαφέροντα και επιδιώξεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.