Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Από Αύγουστο χειμώνα...

Ερωδιοί(;) πάνω από τη Σκόπελο
Κάθε χρόνο πολλά είδη πουλιών ακολουθούν το δρομολόγιο από Βορρά προς Νότο το φθινόπωρο και το αντίθετο την άνοιξη. Είναι τα αποδημητικά πουλιά.
Με τον ερχομό του χειμώνα, η ανεύρεση τροφής γίνεται πολύ δύσκολη. Η μέρα είναι μικρότερη από τη νύχτα και τα πουλιά έχουν λιγότερες ώρες στη διάθεσή τους για να βρουν τροφή. Για να αποφύγουν το βαρύ χειμώνα, πετούν προς το νότο όπου η αναζήτηση τροφής είναι ευκολότερη.
Εις το επανειδείν...

1 σχόλιο:

  1. μαζι με αυτα τα μεταναστευτικα πουλια φευγουν και οι επισκεπτες του νισιου μας,και μαζι με τους επισκεπτες... μας πιανει και εμας τη νεολαια μια ταση φυγης καθως δεν υπαρχει κατι που μπορει να μας κρατησει κοντα στον τοπο μας,και ολα αφτα γιατι σπουδαζουμαι κατι και οταν ερχετε η ωρα να επιστρεψουμε απλα δεν υπαρχει...ΔΟΥΛΕΙΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.