Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Νέο Δ.Σ. στον Ε.Π.Σ. Γλώσσας

Στις 2 Αυγούστου 2010 συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αμέσως μετά, συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος η Ιωάννα Δένδη, Αντιπρόεδρος ο Τάκης Μπάλλας, Γραμματέας ο Ανάργυρος Πολυχρόνης, Ταμίας η Ράνια Παναγιώτου και μέλη οι Κωνσταντίνα Αγγελέτου, Ευάγγελος Τσουκαλάς και Γιώργος Μιχελής.
Επίσης η Γενική Συνέλευση απεφάσισε 
• Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την διάσωση και ανακατασκευή των ολίγων παραδοσιακών καλντεριμιών που έχουν απομείνει στη Γλώσσα, με την διακήρυξή τους ως διατηρητέων
• Την ενοικίαση μόνιμης στέγης του Συλλόγου, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στις 5 Σεπτεμβρίου
• Τη φιλοξενία της θεατρικής ομάδας του προσφυγικού χωριού των Πάνω Πολεμιδίων της Κύπρου, η οποία θα παρουσιάσει θεατρικό έργο στις 4 Σεπτεμβρίου, σε χώρο που μένει να καθοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.