Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ήταν στραβό το κλήμα...

Για το γνωστό πλέον θέμα του δημοσιογράφου της ΝΕΤ, ο οποίος πλήρωσε για νερό και ρεύμα στο λιμάνι της Σκοπέλου και δεν εκδόθηκε απόδειξη, ο κ. Γιάννης Καραγκιόζος σε χθεσινή του ομιλία, είπε:
«Όταν δίνεις νερό δίνεις απόδειξη, όπως επίσης και όταν δίνεις ρεύμα δίνεις επίσης απόδειξη. Και όταν βγαίνεις στα κανάλια, τη στιγμή που δεν έχεις διαφημίσει καθόλου τον τόπο σου και σου δίνεται έστω και αυτή η ευκαιρία δεν λες δεν γνωρίζω, δεν απαντώ, δεν πιστεύω τί μου λες. Τα κανάλια είναι ένα μέσο προβολής που πρέπει να το εκμεταλλευθείς. Δεν το γέννησε ο δημοσιογράφος  από το μυαλό του το συμβάν. Το θέμα έπρεπε να διερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον υπάρχουν. Πρέπει να έχεις άποψη και να μην εκτεθείς, ώστε την άλλη μέρα να έρθουν κλιμάκια της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων και να αρχίσουν τον έλεγχο, τον οποίο, σημειωτόν, νομιμότατα τον κάνουν. Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Αυτό συνέβη φέτος στη Σκόπελο. Τουριστική προβολή μηδέν, υποδομές μηδέν και από την άλλη κοιτάμε να το δυσφημίσουμε κιόλας.»

8 σχόλια:

  1. Πάλι πρόβλημα το Λιμενικό Ταμείο !
    Μετά τα πρόσφατα συμβάντα και το διασυρμό της Σκοπέλου "πανελληνίως", το ελάχιστο που αρμόζει να πράξει ο νυν πρόεδρος είναι να υποβάλλει την παραίτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν απο λιγο καιρο ειχαμε αναφερει καποια πραγματα και τοτε ελεγαν οτι συντομα θα λειτουργουν ολα σωστα.

    συγχαρητηρια σε ολους τους ανευθυνους που αναλαμβανουν δημοσιες θεσεις για το πρεστιζ τους και μονο οι περισσοτεροι

    και δεν επιλυουν αυτονοητα πραγματα

    φανταζεστε ποσο μεγαλυτερος θα ηταν ο διασυρμος αν δεν υπηρχε και ο φοβος και χρεωνε ο καθενας οτι ηθελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΜΟΡΑΙΤΗ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου μου είπε ότι απάντησε με επιστολή στον Δημοσιογράφο κ. Αρβανίτη για το θέμα των αποδείξεων που την διάβασε στην εκπομπή του το πρωί της 18/08/2010 ενημερώνοντας με έγγραφο το αρμόδιο υπουργείο.
    Μου είπε επίσης ότι είναι πρόθυμος και ενημερώνει οποιονδήποτε το ζητήσει ώστε όταν θέλει να κάνει σχόλια να έχειολοκληρωμένη εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε 1:23 μ.μ.
    Για νας σας πει ο πρόεδρος κάτι τέτοιο σημαίνει ότι γνωρίζεστε. Όταν η εφημερίδα ζήτησε την επιστολή από τον κ. Μελαχροινάκη ή απάντησή του ήταν «Όπου διαβάστηκε, διαβάστηκε...»
    Αν θέλει ο κ. Πρόεδρος ας δώσει μία συνέντευξη στην εφημερίδα (on the record) να απαντήσει σε απορίες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς -που δουλεύουμε το πρωί και δεν παρακολουθούμε τηλεόραση αλλά μας ενδιαφέρει άμεσα η πορεία του τόπου μας- έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζουμε.

    Αφού έχει σταλεί επιστολή στον δημοσιογράφο η οποία διαβάστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και επίσης έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο, πρέπει και τα δύο να δοθούν στη δημοσιότητα. Αν δεν θέλει να το κάνει ο πρόεδρος του ΛΤΣ, ας το κάνει κάποιο μέλος της Λιμενικής Επιτροπής. Τα δύο αυτά έγγραφα φέρουν ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου, είναι δημόσια και όχι προσωπικά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα αποκρύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H επιστολή δεν δίνεται στη δημοσιότητα -λένε- για το καλό της Σκοπέλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι παίζουν με την υπομονή μας ή υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;
    Ποιό καλό, τώρα που μας διέσυραν πανελληνίως;
    Ας κάνει επώνυμη αίτηση στο ΛΤΣ ένας δημοτικός σύμβουλος και ας φέρει τα έγγραφα στο δημοτικό συμβούλιο προς ανάγνωση και ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων, που ούτως ή αλλιώς μας εκπροσωπούν. Ακόμα καλύτερα μάλιστα να φέρει τα έγγραφα ένας εκ των δύο δημοτικών συμβούλων, που έχουν επίσημα δηλώσει υποψηφιότητες για δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.