Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Σύλληψη για χασίς και πορνογραφικό υλικό

Ένας 54χρονος, συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, σήμερα στις 07:30, λίγο πριν επιβιβασθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τις Σποράδες, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένες κάτω από το πίσω κάθισμα του Ι.Χ.Ε. οχήματός του, δύο ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 85,6 γραμμαρίων, ενώ επίσης, στο παντελόνι του βρέθηκε ακόμη μία ποσότητα της ίδιας ουσίας, βάρους 1,5 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε, αποθηκευμένο στη συσκευή του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου, άσεμνο φωτογραφικό υλικό ανηλίκων.
Για την εξέλιξη ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος διέταξε το σχηματισμό δικογραφίας και την προσαγωγή του συλληφθέντος, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, για παράβαση τόσο του νόμου περί ναρκωτικών, όσο και των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα περί πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, ενώ η ναρκωτική ουσία και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Παράλληλα, το άσεμνο υλικό που βρέθηκε στη μνήμη του τηλεφώνου απεστάλη στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αρμόδιας Υπηρεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για περαιτέρω εξέταση και αξιοποίηση.
Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι στα λιμάνια Βόλου και Σποράδων έχουν αυξηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.