Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μελέτη με ό,τι μέσον υπάρχει...

Φωτό …εποχής!
Τότε που οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

έπαιρναν τα βιβλία τους.
Φέτος για να πάρουν, πρέπει πρώτα να φέρουν..!
Έκδηλη ήταν η ανησυχία γονέων και καθηγητών του Λυκείου Σκοπέλου για την έλλειψη σχολικών βιβλίων. Όσοι βρέθηκαν χθες στη συνάντηση -και ήταν πολλοί καθώς το θέμα «καίει» όλη την εκπαιδευτική κοινότητα- ανέπτυξαν τον προβληματισμό τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού και άμεσα το θέμα.
Η διευθύντρια του Λυκείου κα Καίτη Κατσικογιάννη, ανέφερε πως το πρόβλημα της έλλειψης βιβλίων θα αντιμετωπιστεί βοηθώντας τη μελέτη των παιδιών με ό,τι μέσο υπάρχει, με χρήση φωτοτυπιών, με χρήση υπολογιστών και CD.
«Το πρώτο που κάναμε -ανέφερε η κα Κατσικογιάννη- ήταν να...
συγκεντρώσουμε όποια αποθέματα βιβλίων είχαμε από προηγούμενες χρονιές, περιμένουμε επίσης να φέρουν όσα παιδιά έχουν περσινά βιβλία από το σπίτι κι από 'κει και πέρα θα χρησιμοποιήσουμε και τους υπολογιστές και φωτοτυπίες. Βέβαια τα φωτοτυπικά μηχανήματα που έχουμε δεν είναι δυνατόν να αντέξουν τόσο μεγάλο βάρος εκτύπωσης, γι' αυτό θα καλύψει τις ανάγκες μας μέσω του Δήμου και η νέα ενιαία σχολική επιτροπή».
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πληρότητα των καθηγητών, που σ' αυτό το θέμα δεν υπάρχει προς το παρόν πρόβλημα εκτός από την μέχρι στιγμής κενή θέση του φυσικού. Σ' αυτό το σημείο τοποθετήθηκε ο καθηγητής του Λυκείου κ. Θανάσης Παπαευσταθίου ο οποίος ανέφερε πως «Δεν πρέπει να φεύγει κανείς με απόσπαση χωρίς να έχει φθάσει ο αντικαταστάτης του».
Στη συνέχεια τέθηκαν θέματα όπως η καθαριότητα, η θέρμανση, η οποία χρειάζεται χρήματα και συντήρηση για να λειτουργήσει και η έλλειψη κυλικείου το οποίο έκλεισε και γι΄αυτό θα αποφασίσει η νέα σχολική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.