Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίζουν τα μαθήματα πολεμικών τεχνών από τον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Σκοπέλου μας ενημερώνει ότι και αυτή την χρονιά, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο, θα συνεχισθούν τα μαθήματα Μεικτών Πολεμικών Τεχνών από την ομάδα DRAGON’S FIGHTERS
Θα διδάσκονται τα στυλ της Πυγμαχίας, του KICKBOXING, της Πάλης Υποταγής GRAPPLING και της Μάχης Υποταγής MMΑ (Mixed Martial Arts) βασισμένα επάνω σε δυνατή προπόνηση απώλειας λίπους και μυϊκής ενδυνάμωσης.
Η προπονητική προετοιμασία των τμημάτων ξεκίνησε. Όσοι επιθυμούν την ενασχόληση με...αυτά μαχητικά αθλήματα θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν από διαπιστευμένο προπονητή, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πάλης Υποταγής – Μάχης Υποταγής, στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των οποίων θα μπορούν να λάβουν μέρος και αναλόγως των επιτυχιών τους, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα μέσω των Εθνικών Ομάδων στα Πανευρωπαϊκά ή Παγκόσμια πρωταθλήματα της WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) και της FILΑ (Wolrd Pankration & Grappling Committee).
Θα λειτουργήσουν τμήματα Αρχαρίων – Προχωρημένων – Αγωνιστικών.
Συμμετοχή θα μπορούν να έχουν αθλούμενοι όλων των ηλικιών και των δυο φύλων, στοχεύοντας στην καλυτέρευση της φυσικής τους κατάστασης και στην απόκτηση γνώσεων ρεαλιστικής αυτοάμυνας.
Πληροφορίες – Εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου μας ή στο 6970-229341
To πρόγραμμα της σχολής για τον χειμώνα:
ΤΡΙΤΗ
KICKBOXING

18:00 -19:00
GRAPPLING – MMA
19:00 – 21:00

ΠΕΜΠΤΗ
KICKBOXING
21:00 -22:00
GRAPPLING – MMA
22:00 – 23:30

ΣΑΒΒΑΤΟ
(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)
KICKBOXING18:00 -19:00
GRAPPLING – MMA19:00 – 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.