Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο του αθλητικού τμήματος Μαχητικών Τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου

Μέσω της Εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες», ξεκινώντας την νέα αυτή αγωνιστική περίοδο για τα τμήματα Πάλης Υποταγής, Μάχης Υποταγής και kickboxing του Α.Ο. Σκοπέλου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας, κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν σε εμάς και στηρίζουν αυτήν την μεγάλη μας προσπάθεια, δαπανώντας κόπο και χρήματα για να μην μας λείπει τίποτα.
Με τυχαία σειρά, αλλά εξίσου θερμά, θα ήθελα να ευχαριστήσω:
α) Τον Πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου Κοχύλη Γεώργιο, που μας παρέχει όσα μπορεί περισσότερα μέσω του Σωματείου, στις δύσκολες αυτές στιγμές για όλους.
β) Τον Σωτήρη Ξηροχειμώνα γιατί εκτός από...
αθλητής και προσωπικός φίλος, στέκεται πάντα δίπλα μας, να ξύσει, να βάψει, να καρφώσει, να κουβαλήσει και να βάλει υλικά, πάντα πρόθυμος σε ό,τι χρειαστούμε.
γ) Τον Μανώλη Μπελτζινίτη, που σαν υπεύθυνος του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου, μας βοηθά και μας συνδράμει αβίαστα σε ότ,ι του ζητούμε.
δ) Τον Κώστα Αμπελάκια για την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθεια του στην μακέτα της σχολής.
ε) Τον Γιώργο Αλεξίου, που κάθε φορά που μας σκίζεται ή αλλοιώνεται κάποιο υλικό σπεύδει με την τέχνη του να μας το επισκευάσει.
στ) Τον Ρηγίνο Β. Πατσή, που μας προμηθεύει πάντα ό,τι υλικά χρειαζόμαστε με το χαμόγελο στα χείλη.
ζ) Την Εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μας εκδήλωση ή αθλητικό γεγονός για να προβάλει με ήθος την προσπάθεια μας.
Τέλος θα ήθελα ιδιαίτερη μνεία να κάνω στον πολύ φίλο Βασίλη Σπύρου και την εταιρία Spyrou Hotels and Companies, ο οποίος είναι ο μόνιμος οικονομικός μας υποστηριχτής, χορηγός σε υλικά μέσα και αγώνες, δείχνοντας την ευαισθησία του στα θέματα του αθλητισμού του νησιού γενικότερα και των μαχητικών πολεμικών τεχνών ειδικότερα.
Με την βοήθεια αυτών των ανθρώπων οι πολεμικές τέχνες του Α.Ο. Σκοπέλου, μια μικρή ομάδα ανθρώπων με ελάχιστες υποδομές, πατάνε γερά σιγά σιγά στο τατάμι του αθλητικού ιδεώδους, αντιμετωπίζοντας επαγγελματικούς συλλόγους της πρωτεύουσας με πολλές πιθανότητες διάκρισης.
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας
Μάνος Βασιλείου, εκπαιδευτής

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε. Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο, ανήκουν σε όλους αυτούς που βοηθούν χωρίς να είναι στον χώρο, πιο πολύ από όσο ανήκουν σε μένα. Ευχαριστώ και πάλι. Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.