Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Σκόπελο ο Κώστας Καρτάλης

Στη Σκόπελο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη για θέματα του νησιού. Χθες είχε συνάντηση με φορείς του νησιού και σήμερα θα επισκεφθεί τον Αγνώντα, το Έλιος και θα καταλήξει στη Γλώσσα Σκοπέλου, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή.

9 σχόλια:

  1. O Δήμαρχος Σκοπέλου δεν θα πρεπε να βρίσκεται στην έδρα του...το Δημαρχείο ας πούμε.....??? Γιατί θα πρεπε να πάει ο κ. Καρτάλης ..στη Γλώσσα να τον συναντήσει...μήπως μπέρδεψε τον ρόλο του με αυτόν του προέδρου της Δημοκρατίας και επισκέψεις στο ..Προεδρικό Μέγαρο..της Γλώσσης.....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΡΩΝΕΥΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ.ΚΡΤΑΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΕΤΟ ΑΡΧΩΝΤΑ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Κ.ΜΙΧΕΛΗ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2009 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΕΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ 1700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΛΕΟΝ[ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 70 ΣΕΝΤΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 1 ΕΥΡΩ]ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΟΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΡΕΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Καρτάλης προεκλογικά ξέρει που είναι η Γλώσσα. Δεν είναι κακό και μετεκλογικά να έρθει μια βόλτα και απο αυτή τη πλευρά του νησιού. Όσο για το Δήμαρχο, βρίσκω ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειές του. Άλλωστε προς τι τόση πίκρα; δεν τελείωσε ακόμα η τετραετία για να τον κρίνετε; Σε αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα με αξιοπρέπεια προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου μας χωρίς έσοδα. Ούτε κάν τα δεδομένα που έδεινε το κράτος για να καλύψει τους μισθούς. Και πάλι καλά να λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχουν πάρει πάλι σβάρνα τις εκλογηκές τους περιφέρειες με κυβερνητική εντολή για να προσπαθήσουν να καθυσηχάσουν τους πολίτες και να τους προετοιμάσουν γι'αυτά τα οποία θα περάσει πολύ σύντομα ο λαός, όπου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ήταν όλοι τους στη ΔΕΘ.
    Και εσείς τσακώνεστε για το μέρος που θα έπρεπε να τον υποδεχτεί ο Δήμαρχος.
    Καλά μας κάνουν λοιπόν εφόσον μόνο τέτοια μας προβληματίζουν.
    Εμείς οι ντόπιοι και γενικά ο Ελληνικός πλυθησμός έχει την ευθήνη για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα.
    Η δική μου άποψη είναι να μήν τον υποδεχτεί κανένας αιρετός. Μήπως περιμένετε να δώσουν χρήματα στο Δήμο με επιχορηγήσεις? χαχαχαχα!!!!!
    Σταματίστε να γλύφετε ορισμένοι επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ 4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΤΟΧΟΡΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΓΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που επρεπε δηλαδη να δεχτει τον κ.Καρταλη ο κ.Δημαρχος; Σε καμια βιλα στο Καραβοτσακισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΙΔΙΑΣ ΟΜΑΣΙΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ,,, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 1.9 7.59 ΝΑ ΕΙΣΕ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΚΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην εδρα του ως Δημαρχος...στο Δημαρχειο κυριε 7:59....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.