Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίζει το ματς...

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο hotel Portaria η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α' και Β' ΕΠΣΘ με την παρουσία πολλών εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων. Την πρώτη αγωνιστική η Σκιάθος παίζει εκτός με τον Πρωτεσίλαο και η Σκόπελος υποδέχεται στο «Επ. Πετραλιάς» τον Διαγόρα.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας 17 και 18/9 θα γίνουν οι εξής αναμετρήσεις:
Πρωτεσίλαος-Σκιάθος
Απόλλων Καν. - Α.Ε. 2002
Εθνικός - Αγ. Παρασκευή
Ρήγας - Ηρακλής
Μαγνησιακός - Δήμητρα
Αίας Σ. - Σαρακηνός
Ανθ. Γαζής - Χλόη
Θησέας - Α.Ε. Διμηνίου
Για την Β’ κατηγορία στην πρεμιέρα (17 και 18/9) του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν:
Αγχίαλος - Αστέρας Ριζ.
Αργαλαστή - Μακρινίτσα
Ιάσων Α.Μ. - Ν.Α. Νίκης
Ακρόπολη - Άρης Μελ.
Πανιώνιος - Μυρμιδόνες
Πηλέας - Δάφνη
Ιωλκός - Μικροθήβες
Σκόπελος - Διαγόρας

4 σχόλια:

  1. Απόσυρση τώρα από το πρωτάθλημα. Οχι σπατάλες για εισητήρια. Δε θα γίνει και τίποτα αν δε παίξουμε με τους Μυρμιδόνες ή την Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ 11:15 ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται φίλε 2:26 δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα, ότι οι υπεράριθμοι υπαλληλοι κινδυνεύουν να μην πληρωθούν και οι γονείς σου να μη πάρουν σύνταξη. Μπορεί βέβαια εσφαλμένα να πιστεύεις το "λεφτά υπάρχουν" αλλά αυτό δε το πιστεύει πλέον ούτε αυτός που το πρωτοείπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή παιδιά , να έχουμε υγεία και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ! Όπως κάθε χρόνο θα παλέψουμε μόνοι μας κόντρα σε όλους , τουλάχιστον τόσα χρόνια μας υποστήριζαν οι Σκοπελίτες , φέτος έχουμε χάσει και πολλούς από αυτούς . Κάλη ποδοσφαιρική χρονιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.