Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού για διακοπές στις Βόρειες Σποράδες!

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish* (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις των νησιών Σκιάθου και Αλοννήσου, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ευχής ενός μικρού παιδιού από τη Αθήνα, να περάσει λίγες ημέρες αξέχαστων διακοπών στις Σποράδες και να κάνει μπάνια στη θάλασσα.
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο SKIATHOS PRINCESS HOTEL και προσωπικά την κυρία Σαντίκου, που φιλοξένησε αφιλοκερδώς την οικογένεια στο ξενοδοχείο της.
Το Φορέα Διαχείρισης του Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου – Βορείων Σποράδων, τον κ. Παρασκευόπουλο, καθώς και τον κ. Καραμήτρο προσωπικά, που με την πολύτιμη βοήθεια του, πρόσφερε στην μικρή μας ηρωίδα και την οικογένεια της, μια ξενάγηση στο θαλάσσιο πάρκο.
Επίσης τον δημάρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη καθώς και τη σύζυγο του Ζωή Βαφίνη, για την από καρδιάς προσφορά τους.
* Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘ΜΑΚΕ–Α–WISH INTERNATIONAL’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε πάνω από 850 σοβαρά άρρωστα παιδιά χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.