Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σύμβαση του «Ιασώ» Θεσσαλίας με τους ασφαλισμένους του Δημοσίου

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του νοσοκομείου με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ). Με τη συνεργασία αυτή, οι δημόσιοι υπάλληλοι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ, αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, ως εσωτερικοί ασθενείς. Παράλληλα μέσω της σύμβασης, καλύπτεται όλο το εύρος των εξειδικευμένων εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς όπως είναι η...
μαγνητική τομογραφία, η αξονική τομογραφία, τα σπινθηρογραφήματα, triplex, σαλπιγγογραφίες, γαστροσκοπήσεις, κωλονοσκοπήσεις, κλπ. Η σύμβαση θα καλύπτει τη νοσηλεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μιας Γενικής Κλινικής όπως είναι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Εκτός από τις επεμβάσεις θα καλύπτεται και η νοσηλεία στις ειδικές μονάδες όπως είναι η Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων και Νεογνών και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Υπενθυμίζεται ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχει ήδη υπογράψει σύμβαση με τους βασικούς Ασφαλιστικούς Φορείς, όπως είναι ΙΚΑ, Ο.Γ.Α., Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΕΒΕ) καθώς επίσης και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Generali κ.α). Με τις συνεργασίες αυτές το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καλύπτει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλισμένων της ευρύτερης περιοχής.
Στη δύσκολη οικονομική περίοδο την οποία διανύουμε η κάλυψη από τον Ο.Π.Α.Δ της νοσηλείας ασθενών στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την παροχή σε κάθε Θεσσαλική οικογένεια προσιτών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας, χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.