Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κώστας Καρτάλης: Κερδήθηκε μία μεγάλη μάχη για το νέο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Με αφορμή την απόφαση(κλικ) της Γ. Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Κ. Γερακούδη, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του Γ.Π.Σ. της Σκιάθου, για τον αποχαρακτηρισμό «χώρου στάθμευσης» και τον καθορισμό του χώρου «Κέντρου Υγείας - Γενικό Νοσοκομείο», ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης δήλωσε:
«Χαίρομαι γιατί μετά από συστηματική προσπάθεια διασφαλίζεται τελικά ο χώρος στον οποίο θα ανεγερθεί το νέο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου. Θυμίζω ότι σε συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Αν. Λοβέρδο είχαμε δεσμεύσει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υγείας πίστωση 3 εκ ευρώ για ένα Κέντρο Υγείας στη Σκιάθο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα καλύπτει τις ανάγκες τόσο του μόνιμου πληθυσμού όσο και του εποχιακού. Αναγκαία προϋπόθεση για τη διατήρηση της πίστωσης ήταν...
να προκύψει ένα "καθαρό" οικόπεδο, δηλαδή ένας χώρος που θα επιτρέπει τη φιλοξενία κοινωφελών χρήσεων. Δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια και το έργο κινδύνευε να χάσει τις πιστώσεις.
Τώρα θα πρέπει να κινήσουμε γρήγορα όλες τις αναγκαίες δράσεις για τη δημοπράτηση του έργου και να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα επίσης μεγάλο στοίχημα του νησιού, δηλαδή την επισκευή του λιμένος και την αναβάθμιση του ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της Σκιάθου.
Στόχος της Κυβέρνησης είναι πάντα η θωράκιση των Σποράδων και η ανάδειξη τους σε μία ζωντανή και παραγωγική ενότητα της Θεσσαλίας. Η συνεργασία μας με την κ. Γερακούδη είναι πάντα εποικοδομητική.»

3 σχόλια:

  1. Kε Καρτάλη, πηγαίνετε στοίχημα ότι δε θα γίνει τελικά τίποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΣΠΟΡΑΔΙΤΕΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ (ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ...)
    ,,ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΠΙΑΣΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΓΕΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ..... ΚΤΛ ΚΤΛ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ,, ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ....,, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....ΣΑΝ ΡΕΦΡΑΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι νομιζετε οτι δεν θα γινει τιποτε?ετσι απο ενστικτο η υπαρχουν καποια πραγματικα εμποδια.μπορειτε να μας αναφερετε τους λογους που θα εμποδισουν την δημιουργια του κεντρου υγειας της σκιαθου και που ξερετε ,μπορει να μπορουμε να βοηθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.