Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

«Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία όμως δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Είναι αναμφίβολα δύσκολη, με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης να επηρεάζουν και τη νέα γενιά.
Με μεγάλες ελλείψεις και σημαντικά προβλήματα, τα οποία θα φανούν από την πρώτη στιγμή και θα επηρεάσουν τόσο τους μαθητές όσο και ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα. Με λιγότερα σχολεία, λόγω των περσινών συγχωνεύσεων, με χιλιάδες κενά και λιγότερους εκπαιδευτικούς, λόγω...
του παγώματος των προσλήψεων, με τα βιβλία να μη βρίσκονται στα σχολεία κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν δύο επιλογές: Ή να αποδεχτούμε μια αδιέξοδη κατάσταση ή να αγωνιστούμε για τη βελτίωσή της. Εμείς επιλέξαμε τη δεύτερη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διασφάλισε την έγκαιρη, ασφαλή και οργανωμένη μετακίνηση των μαθητών της περιφέρειας στα σχολεία τους.
Πιστεύω ότι οι εκπαιδευτικοί κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι μαθητές θα καταβάλουν τη μεγαλύτερη προσπάθεια, γιατί η γνώση είναι δύναμη αλλά και το μέλλον τους. Καλούμε όλους τους μαθητές να φέρουν τα περσινά τους βιβλία στα σχολεία που φοιτούν, για να διευκολύνουν τους συμμαθητές τους, κάνοντας έτσι μια πράξη «εκπαιδευτικής και μαθησιακής αλληλεγγύης».
Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά, με την υπόσχεση ότι από την πλευρά μου, ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα είμαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω ότι είστε το οξυγόνο της ζωής και οι φορείς νέων ιδεών, για να έχετε μια δημιουργική, ήρεμη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για να φτάσετε και να ξεπεράσετε τους στόχους σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.