Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Mαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών

Σε μαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών κάλεσε το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού, το Σωματείο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, όλους τους Σκοπελίτες, σε μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε απόψε, στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Καφενείο στην παραλία, ενάντια στην καταιγίδα των καθημερινών αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε πρόταση να συσταθεί Επιτροπή Αγώνα η οποία θα συγκεντρώσει τα εντάλματα πληρωμών προκειμένου να επιστραφούν στη συνέχεια ομαδικά στην Εφορία, λόγω αδυναμίας πληρωμής.

2 σχόλια:

  1. Μην σταματατε ελληνες σταματηστετους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΣΗΜΕΤΟΧΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2010 ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΧΩΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘ.ΕΡΓΑΤ.ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ-ΒΓΑΖΕΙ 4,5ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 3,8ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 700ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ,ΠΙΟΣ ΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛ.ΣΤΑΤ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ.ΧΤΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΘΡΟΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΑ 125 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ275 ΔΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΣΑΕΙ.ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΥΜΑΧΟΙΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.