Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πόσες Μανωλάδες χωράει λοιπόν αυτή η χώρα;

Η απάντηση είναι όσες επιτρέψουμε! 

Αν υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο τα τελευταία χρόνια είναι η μνημονική πραγματικότητα και οι επιπτώσεις της στη ζωή μας. Από τη μία η συνολική υποτίμηση του κόσμου της εργασίας με την ανεργία των νέων να ξεπερνά το 60%, και  μοναδική ευκαιρία για εργασία μέσα από προγράμματα τύπου voucher και μισθό των 500 ευρώ. Και από την άλλη όποιος σηκώσει κεφάλι εξοντώνεται. Εργαζόμενοι που διεκδικούν τα δικαιώματα τους απολύονται, μετανάστες που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους στη Μανωλάδα πυροβολούνται. Το τελευταίο περιστατικό με τη δολοφονία νέου εργαζόμενου στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Πρόκειται για τις ζωές μας που φτιάχνονται στα μέτρα τους. Σε όλα αυτά δεν στεκόμαστε απλοί θεατές! Μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες και τα κινήματα αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων και των πολιτικών τους. Σε εμάς αναλογεί ο αγώνας της ανατροπής, ο αγώνας της διεκδίκησης  ενός κόσμου που να μας χωράει!

Εκδήλωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ:
Πόσες Μανωλάδες χωράει λοιπόν αυτή η χώρα; Η απάντηση είναι όσες επιτρέψουμε!
Από τον Γρηγορόπουλο και την Κούνεβα, στα δικαιώματα των νέων στην εργασία.
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Σαράτση στο κτίριο του Θόλου, στις 19.30 με ομιλητές τους Δημήτρη Τζανακόπουλο (ΚΠΕ ΣΥΡΙΖΑ) και Σίσσυ Πετράκου (εργατολόγος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.