Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σε πιλοτικό πρόγραμμα η Σκόπελος...

Μεταξύ 5 Δήμων της Χώρας

Σύμφωνα με πληροφορίες της efimeridas sporades η Σκόπελος έχει επιλεγεί να συμμετάσχει σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα 7 μηνών, σε θέματα οργανωτικά και διοίκησης, αλλά και σε πολιτικές προτεραιότητες, όπως η διαχείριση κοινοτικών πόρων, η κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, τα απορρίμματα, οι λιμένες κ.ά.

Οι 5 συμμετέχοντες Δήμοι (Θεσσαλονίκης, Πρεσπών Καρπενησίου, Σπάρτης και Σκοπέλου) θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τα προβλήματα, τις προτεραιότητες και τις βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε Δήμο και αυτή η "γνώση" θα χρησιμοποιηθεί ως "πιλότος" για τους υπόλοιπους Δήμους της Χώρας.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ε.Ε., έχει συμφωνήσει το υπουργείο Εσωτερικών, η ΚΕΔΕ και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

Αναμένεται επιβεβαίωση των πληροφοριών από πλευράς Δήμου, αφού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη συνάντηση στελεχών αυτού του προγράμματος θα γίνει στη Σκόπελο στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.