Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου

  • προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με θέμα την διαμαρτυρία του Δημάρχου Σκιάθου για τη δρομολόγηση κατάργησης του τοπικού παραρτήματος του ΙΚΑ.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μεταβίβασε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  ως αναφορά, την επιστολή (κλικ) του Δημάρχου Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτη , η οποία του κοινοποιήθηκε.

Στην αναφορά του ο βουλευτής αναφέρει:

«Η κατάργηση του παραρτήματος Σκιάθου θα αποτελέσει τελειωτικό πλήγμα στις δομές του νησιού, μετά και την κατάργηση δομών όπως το Ειρηνοδικείο και η ΔΟΥ. Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Πλωμαρίτη, θα προκαλέσει οικονομική αρρυθμία στην τοπική κοινωνία, ενώ θα οδηγήσει και σε αύξηση της εισφοροδιαφυγής, αφού ο έλεγχος θα είναι πια ανύπαρκτος με παράλληλη αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.