Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι μαζί για έναν καλό σκοπό...


Το Κ-1 GYM Σκοπέλου στηρίζει την πρωτοβουλία του Lambretta Club Hellas, του Vespa Club Piraeus και των forum Vespafans & Vespa Forum Hellas να μαζέψουν χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ "ΦΛΟΓΑ".

Για τον σκοπό αυτό συλλέγονται χρήματα μέσω λαχνών των 15 ευρώ. Με κάθε λαχνό παίρνετε δώρο το banner και το αυτοκόλλητο της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιήσει γι' αυτό το σκοπό το club Lambretta Club Hellas.

Μια ευκαιρία  να δείξουμε πως όλοι εμείς μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό, πραγματοποιώντας ένα κοινό charity ride με κοινή διοργάνωση, με στόχο να μαζευτούν χρήματα για κάποιον κοινωφελή σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην σχολή Κ-1 GYM Σκοπέλου και στον υπεύθυνο της Μάνο Βασιλείου έως την Παρασκευή 6-12-2013 στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.