Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Στολίστηκε το "Δέντρο των Ευχών" στη Γλώσσα

Παιδικές ευχές - τα ομορφότερα στολίδια!

Πιστοί στο ραντεβού τους  οι μικροί μας φίλοι μαζεύτηκαν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού, για να στολίσουν και φέτος το Δέντρο των Ευχών.

Αρχικά τα παιδιά βοήθησαν στο στολισμό της πλατείας και στη συνέχεια, ο κατηχητής τους και δάσκαλος της αγιογραφίας Βασίλης Δερβένης, τους...
διηγήθηκε ιστορίες με θέμα την αγάπη και την βοήθεια στον συνάνθρωπο, βάζοντας μικρούς και μεγάλους στο αληθινό πνεύμα των ημερών.

Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ευχές, χαμόγελα αλλά και προβληματισμούς, τα παιδιά έγραψαν ευχούλες και τις κρέμασαν στο δεντράκι τους, περιμένοντας ο Άγιος Βασίλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να τις πραγματοποιήσει...

Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, για να πλάσουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, αλλά και για να ετοιμάσουν “τη φωλιά της αγάπης”, που είναι συλλογή παιχνιδιών που δεν χρειάζονται και θα τα στείλουν σε παιδάκια που βρίσκονται σε ιδρύματα και τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

ΦΩΤΟ: Γ. ΡΟΥΣΕΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.