Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Επιμορφωτική εκδρομή μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σκοπέλου καλεί όλα τα μελή του να συμμετάσχουν στην επιμορφωτική εκδρομή που γίνεται πράξη μετά από την έγκριση χρηματοδότησης του ταμειακού προγράμματος «Leonardo da Vinci» για το έτος 2013.
Πρόκειται για πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης 15 ατόμων στην Ιταλία για 2 εβδομάδες που επιμελήθηκε ο κ. Μακαρατζής Μιχάλης σε συνεργασία με τον σύλλογο. Η εκδρομή έχει ως σκοπό την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και των τοπικών γεύσεων με στόχο τη δημιουργία της τοπικής ταυτότητας της Σκοπέλου, την ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών μεθόδων για την λειτουργία των καταστημάτων με άλλους επαγγελματίες της Ευρώπης.

Για αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να α απευθυνθείτε στον πρόεδρο του συλλόγου  Μπετσάνη Παντελή και στον αντιπρόεδρο Γκέκα Ιωάννη μέχρι 31/12/2013.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στην κατοχή τους νέες αστυνομικές ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.